Автор Тема: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!  (Прочетена 58321 пъти)

Неактивен balabanoff

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 69
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #105 -: Август 13, 2018, 12:37:53 am »
Тоя път, по-който вървите, съм го минал отдавна. Сега не ми трябват уреди, защото се оказа, че най-добрия уред е самия човек. Лекарства си правя, само с думи. Никога не е имало неуспешен опит. Разбира се, не говоря за антибиотици или други фарма лайна. Правя си хомеопатични. Наскоро си правих астрална защита, кодирана във вода. От тогава, сънувам някакви много интересни и ярки сънища.
Това звучи интересно!

Неактивен balabanoff

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 69
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #106 -: Август 13, 2018, 12:40:33 am »
Atos, от къде го изкопа, това изображение?
И на мен ми е интересно,  може ли линк към информация?

Неактивен balabanoff

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 69
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #107 -: Август 13, 2018, 01:19:44 am »
Century21, я ми обясни това: Понеже не те разбрах - как си използвал точно запера СЛЕД изпиването?

П.П.Аз лично при грип си правя инхалации с разтвор от сода бикарбонат и има добър ефект...но, както казват - както си знае баба, така си бае:)
Информацията със сода и сол помага много и изпирането на топлият разтвор също. Когато искаме да пренесем информация във вода, винаги в разтвора трябва да присъства минерал в кристална форма.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 244
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #108 -: Август 13, 2018, 01:29:24 am »
За мен е важно да мога да съживя вода чрез задаване на честота в момент на електролиза. Ако можете да ме насочите за метода и принципа.
Благодаря.

balabanoff, механичното копиране на (свойствата на) разни вещества, препарати, че и честотното модулиране чрез технически методи, не прави водата "жива", а само...лечебна!
По-точно...ползваш водата като преносител на "лекуващите" свойства на други вещества!
Жива вода е тази, която е заредена с жизнена енергия! Най-важното, което може да я характеризира и различи от "лечебната" вода е това, че с нея не можеш да се предозираш!
В по-предни постове, един съфорумец добре е обяснил, че при зареждане с различни честоти, въздействията са различни!
За разлика от (просто)лечебната вода, живата наистина е ПАНАЦЕЯ, разбира се в рамките на собствените регенеративни способности на конкретния организъм!

Давам образен пример - ако автомобилът ти е с износени накладки - сменяш ги, ако филтрите са запушени - чистиш(сменяш) ги...и т.н. "за всяка болка - билка"...но...!
Ако притежаваш матрично-материен принтер (хипотетично), който е способен да възстанови всеки един детайл до ниво - излизане от завода, ще имаш идеален автомобил.
Важно е да се разбере, че този автомобил ще се възстанови до "здраво" състояние, но няма да се промени - например от 100 "коня" да стане 200, или от Опел да стане Мерцедес!
Здрав човек да пие жива или лечебна вода...ами няма да има ефект! Все едно автомобилът (купувайки го чисто нов), да го пребоядисаш в същия цвят и да очакваш някаква промяна :D

Неактивен balabanoff

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 69
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #109 -: Август 13, 2018, 01:38:25 am »
Здравейте отново,
Не смятах да продължавам да пиша в този форум, но прочетеното от мен в Уикипедия просто ме втрещи.
Edin, не искам да те обиждам като ти кажа какво аз мисля за теб. Mожеш ли да кажеш по-голяма глупост от тази или не? Aко не можеш, значи не си гениално глупав и има надежда.  В България съществува абсолютна комлексарщина, всеки иска да покаже значимост и най-честия аргумент е простотията. И най-лошото е, че на нея се ръкопляска.
Сега за Уикипедия:
"                                  Памет на водата
                      от Уикипедия, свободната енциклопедия
Паметта на водата е псевдонаучна хипотеза, привлечена, за да подкрепи спекулациите за предполагаеми лечебни свойства на хомеопатията.
Първите опити паметта на водата да се докаже научно датират от 1988 г. Френският имунолог Жак Бенвенист публикува в сп. "Nature" резултати от опити, спонсорирани от хомеопатичната компания Боарон, които би трябвало да докажат, че водата "помни" свойствата на последното разредено в нея вещество. Редакцията на сп. "Nature" поставя условие за публикуването на данните, а именно комисия да провери на място методите на работа на Бенвенист. Тричленна комисия контролира, в лабораторията на Бенвенист, експерименталната честност на опитите. Наново проведените експерименти отхвърлят хипотезата за паметта на водата[1]. Бенвенист обаче продължава да отстоява твърдението си, че водородните връзки са отговорни за паметта на водата. Научни опити доказват, че след хомеопатично разреждане, водата „губи памет” за веществото, което е било разтворено в нея за по-малко от 50 фемтосекудни (50 милиардни от милисекундата)[2].  Работите на Бенвенист са осмяни от научната общност. За „откритията” си той получава две антинобелови награди.  Друг придобил известност протагонист на паметта на водата от псевдонаучните среди е японецът Масару Емото. Известният скептик Джеймс Ранди предлага на Емото наградата от 1 млн. долара, ако успее да повтори опитите си в научна среда[3]. За Ранди, както и за научните среди, твърденията на Емото са нонсенс[4]."
Веднага ще ви кажа какво аз мисля:
Глупащината е толкова повсеместна, че се чудя как е възможно? Защо никой от тези така наречени учени не се опитва да мисли или не може!?
Аз само ще повторя какво казва Тесла за материята и етера, което е основния спор с Айнщайн - материята е мъртва, етерът съществува и е свързващ елемент между всичко, което съществува във вселената и оказва определено енергийно въздействие върху всичко, което ни заобикаля.
Айнщайн може да е добър учен, много добър учен, но не е гений. Тесла е гений по една основна причина - гениален мозък плюс информация, която получава свише.  Това, което Тесла постоянно повтаря е, че всичко е светлина. Аз лично разбирам, че светлината е тази, която увеличава енергийния потенциал на всичко, до което се докосне.  Прочетете написаното от Барон д-р Карл фон Райхенбах и Тесла. Тези двама гении формираха моето виждане за водата, материята и енергията, която ни заобикаля.
Сега искам да ви напиша за някои от опитите, които съм правил със структуриране на водата.
Тъкмо се бях върнал в Бостън и отидох на гости на един приятел и подобно на ... синът му ме попита: "Можеш ли да копираш алкохол във вода?" Бях толкова убеден, без да съм го правил преди това, и казах: "Да". Копирах алкохола и пренесох информацията във водата (водата предварително се обработва така, че да се разруши заложената информация и след което се зарежда информационно). Не знам защо, но ефектът винаги настъпва 10-15 минути след изпиването на водата. Той се зачерви, отпусна се на стола и каза: "Все едно, че съм изпил една бутилка уиски." Аз лично, честно казано, малко се уплаших и никога не съм го правил повече. Този случай винаги будеше в мен повод за размисъл. Не защото водата се превърна в алкохол, а защото водата имаше по-силно въздействие от самия алкохол - като количество (може и да се лъжа по отношение на силата на въздействие т .е. по-силно от алкохола, но моята интуиция почти никога не ме лъже). Малко излъгах: Жената, която беше дистрибутор на този уред в България ми беше казала, че постоянно напива семейството си с вода, откъдето идваше моята увереност в това.
Сега на този глупак, който е вписан в енциклопедията - Джеймс Ранди - аз лично бих му предложил следното: ще му копирам излъчването на мозъка, ще вкарам тази информация във водата, ще я поставя в найлонова торбичка и ще го накарам да я задържи повече от 30 секунди на главата си и съм сигурен, че дори при неговата глава, в която няма нищо, ще има невероятен ефект.
Правил сам го този опит и главата ще ви се пръсне (това има своето логично обяснение).
Имаше нещо публикувано в Интернет, че ако си поставиш чаша вода на нервния сплит за определено време ще се почувствате невероятно. Пробвах го доста пъти и в случаите, в които се намирате в добро състояние водата ви въвежда в едно невероятно състояние. Винаги получавах различни резултати. Водата трябва да е от хладилника. Най-добрата структура на водата е, когато тя има температура между 2-4 градуса С.
Най-добрата вода за пиене за масова употреба е протиевата вода. Може би, но на практика е малко трудно да се прави постоянно, затова аз съм установил за себе си (пиша предпазливо да не би пак някой голям "умник" да се изкаже многозначително), че водата подобрява значително своите качества, ако я поставите във фризера за определен период. Това зависи от количеството вода и след това махнете слой лед около 5 мм, който се е образувал. Още нещо: дръжте водата в хладилника. За тази глупост, че не трябва да пиете студена вода заради гърлото, просто забравете!!! В Америка най-употребяваната напитка е "смуди" (не "смути", както се превежда на български - просто много умници). Това е основно лед - нищо не е по-освежаващо от това, никакви топли чайчета. Основното енергийно въздействие на водата идва от нейната структура, а не от нейната енергия по отношение на температура!!!
Правил сам много опити с водата - по професия сам инженер по електроника - и това ми позволява да се опитвам да си обясня физичните принципи, върху които съм изградил теорията си за водата.
Аз съм превърнал теорията за водата в смисъла на своя живот. Мога да напиша много неща от моите опити, но виждам, че интересът е нулев и никой не взема никакво отношение.
Гледах едно клипче, мисля, че беше в Youtube:  Три японски професорчета поставили каната с водата до някакви химикали, след което пили от нея и едва ли не умрели, след което следваха гениални напъни да си обяснят какво точно се е случило. Не можело да се промени структурата й, защото нямало наличие на химикали във водата.
Пак ще повторя: "Глупащината е толкова повсеместна че се чудя как е възможно?"
Моята хипотеза (повтарям хипотеза - казвам го, за да избегна отговора на "гениалните критици"):  Всяка материя се формира от определено енергийно въздействие. Свойствата на кристалите позволяват те да променят структурата си и това да определя тяхното енергийно излъчване, което е следствие от енергийното въздействие на етера. Когато един екстрасенс или когато един кристал е поставен под енергийно въздействие, то феноменът, който се получава е, че след това кристалът копира това излъчване за определен период от време, след което може да се зареди отрицателно или просто да промени структурата си. Същото се получава и с водата като течен кристал. По същата логика се правят и оргонните усилватели. Там се запечатва определена структура, която не се променя за по-дълъг период от време. Защо се поставят метални частици, можете сами да си отговорите.
Според мен, всичко се свежда до това, че всяко енергийно въздействие се превръща в просто физическо действие. С това можем да си обясним физиологичните процеси в човешкото тяло. Аз няма да ви развивам моята хипотеза за това какво точно се случва в човешкото тяло. Вие сами можете да си отговорите на тези въпроси, ако само за миг приемете написаното от мен за истина!?
Това което аз най-често правя е: пия структурирана сребърна вода с честота 528 Hz, обикновенно 1.5 литра на ден. Изчезват всякакви възпаления и получавате неимоверно голяма енергия.
Ако имам спад в психическо отношение пия структурирана сребърна вода на 1444 Hz, но много по-рядко. Това ще ви накара да обичате жена си много по-често (не ви трябва виагра).
Повярвайте ми ефекта е невероятен!!!
Единственият критерий за това кога трябва да спрете да пиете сребърна вода и кога да започнете отново е вашата интуиция.
Защо сребърна вода!? Среброто участва в клетъчното дишане и може да го подобри до два пъти. Веднага след изпиването на 1.5 литра сребърна вода вие започвате да дишате с пълни гърди - нещо, което не ви се е случвало преди.
Структурирана сребърна вода за спортисти и стари хора е задължително!!!
Най-доброто структуриране на водата се получава чрез електролиза или по метода на гениалните руснаци.
Жалко, че няма на пазара уреди, които да правят точно това, за което говоря, изключая ....., затова, ако имате запер, който да работи с програмата FREX-16, направете си два електрода: сребърен и от медицинска стомана, за да може да сменяте поляритета на електродите, след определена концентрация на колоидно сребро и да продължите да структурирате водата. Колкото по-продължително структурирате водата, толкова по-добре. Аз понякога го правя по 30 минути.
Искам само да повторя: енергийното въздействие на водата се определя от нейната структура!!!
Спирам до тук за сега. Моята идея е, ако мога да ви бъда полезен с нещо, а не да ви продавам разработения от мен уред (опазил ме господ от такива малки "генийчета", които нищо не разбират).
Ако искате нещо да кажете, подкрепете го с аргументи, не с простотия.
Ако искате наистина да научите нещо съществено, четете руските сайтове.
За мен всичко, което съм написал е абсолютна истина, просто нямам идея да ви лъжа или заблуждавам по никакъв повод.
Atos, поздравления за нестандартното мислене!!!
Спирам до тук, че е време за още някоя друга бира.
Здравейте, подкрепям написаното от вас. Интересно ми е при структурирането на водата използвате ли мембрана? Може ли малко повече информация за вашият уред? Аз си правя много сребърна вода, но използвам прав стабилизиран ток без честота. Сега си правя нов уред с Н мост за електродите  и ще мога да работя и с честоти.
Поздрави!

Неактивен balabanoff

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 69
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #110 -: Август 13, 2018, 02:08:47 am »
Колко време се запазват променените свойства, това някаква механична смес ли е или има и промяна в химичния състав на водата. Може ли да поръчам една бутилка за тестове или трябва бързо да се употребява?
Руснаците имат древен метод Вода 40. 40 пъти се прелива вода с добра мисъл. Барбутирането е нещо подобно.

Неактивен balabanoff

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 69
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #111 -: Август 13, 2018, 02:15:54 am »
balabanoff, механичното копиране на (свойствата на) разни вещества, препарати, че и честотното модулиране чрез технически методи, не прави водата "жива", а само...лечебна!
По-точно...ползваш водата като преносител на "лекуващите" свойства на други вещества!
Жива вода е тази, която е заредена с жизнена енергия! Най-важното, което може да я характеризира и различи от "лечебната" вода е това, че с нея не можеш да се предозираш!
В по-предни постове, един съфорумец добре е обяснил, че при зареждане с различни честоти, въздействията са различни!
За разлика от (просто)лечебната вода, живата наистина е ПАНАЦЕЯ, разбира се в рамките на собствените регенеративни способности на конкретния организъм!

Давам образен пример - ако автомобилът ти е с износени накладки - сменяш ги, ако филтрите са запушени - чистиш(сменяш) ги...и т.н. "за всяка болка - билка"...но...!
Ако притежаваш матрично-материен принтер (хипотетично), който е способен да възстанови всеки един детайл до ниво - излизане от завода, ще имаш идеален автомобил.
Важно е да се разбере, че този автомобил ще се възстанови до "здраво" състояние, но няма да се промени - например от 100 "коня" да стане 200, или от Опел да стане Мерцедес!
Здрав човек да пие жива или лечебна вода...ами няма да има ефект! Все едно автомобилът (купувайки го чисто нов), да го пребоядисаш в същия цвят и да очакваш някаква промяна :D
[/quote]
Съгласен съм с вас за живата вода и живителната сила.Идеята е да се вкара живителна сила по методите на Шаубергер. Водата да се йонизира, да се насити с водород и подходящи минерали с които да изгради структура. Ще е необходим подходящ свидетел за информация, може да е лечебна или за промяна на физиологично или психично състояние. Затова ще е достатъчна добра мисъл, но когато става дума за повече хора, които не са в добра кондиция за да могат да се съсредоточат върху производството. Ако има подходяща форма на носител на тази информация и да е възможен пренос във обема на водата , ще е добре. Вероятно органит, честотен генератор или ампула с течност...
Поздрави!

balabanoff, разбирам желанието ти да споделяш...и споделяш...но недей да бълваш пост след пост, особено, когато разликата в писането им е по-малка от 15 минути (разрешеното време за корекция на поста). Ползвай функция "промени"!
Когато усещаш, че не си поставил всички моментни въпроси, изчакай няколко минути, прецени, допълни и едва след това публикувай! Не превръщай форума в чат!/А/

« Последна редакция: Август 13, 2018, 02:25:46 pm от atos »

Неактивен balabanoff

 • Beginner
 • *
 • Публикации: 69
 • Пол: Мъж
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #112 -: Август 13, 2018, 03:10:20 pm »
Това не го знаех, ще го имам впредвид!
Идеята не е ли да се пише, пита и отговаря?

Цитат

balabanoff, разбирам желанието ти да споделяш...и споделяш...но недей да бълваш пост след пост, особено, когато разликата в писането им е по-малка от 15 минути (разрешеното време за корекция на поста). Ползвай функция "промени"!
Когато усещаш, че не си поставил всички моментни въпроси, изчакай няколко минути, прецени, допълни и едва след това публикувай! Не превръщай форума в чат!/А/

« Последна редакция: Август 13, 2018, 03:41:07 pm от atos »

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 244
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #113 -: Август 13, 2018, 03:38:57 pm »
Това не го знаех, ще го имам впредвид!
Идеята не е ли да се пише, пита и отговаря?

Точки 6 и 7 от форумните правила!