Автор Тема: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!  (Прочетена 58335 пъти)

Неактивен Century21

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 13
 • Скайп: milanov48
ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« -: Април 30, 2016, 01:57:12 pm »
Водата - най-доброто лекарство!!!
Водата е най-уникалното и безценно нещо за човека и човешкото здраве!!!
Учените от викторианската епоха са ни оставили едно заключение, че не лекуват самите елементи, а техните излъчвания, т. е. те не участват директно във физиологичните процеси, а просто им влияят. Естественно има материя, от която е съставено човешкото тяло, материя, която е формирана от съответното енергийно въздействие.
Ако въздействаме на  течност с определена консистенция с различни честоти се получават различни форми, това важи за всички биологични форми.
Основния спор Между Тесла и Айнщаин е кое е първичното: енергията или материята. Тесла просто обяснява, че материята се формира от енергиийно въздействие, т. е. за да могат да се образуват всички биологични форми на биологичния синтез е  необходимо   човек да има балансиран прием на всички хранителни вещества и високо енергийно ниво.
Къде е мястото на водата във всички тези процеси?
Като основен фактор за получаване на така необходимата ни жизнена енергия наречена ОД се явява водата.
Кристалната ОД е описана най-добре от Барон Карл фон Райхенбах, един титан на мисълта творил през викторианската епоха и събрал най-големия фактически материал за излъчването на материята.
Баронът разбрал че кристалната -ОД е най-фундаменталната от енергиите на природата, много по силна от тази на магнитите.
Водата ние определяме като течен кристал, която с определена структура или информационно заредена с най-благотворните за човешкото тяло въздействия може да повиши енергийното му ниво и напълно да възстанови аурата на човека.
Всяко вещество генерира  много слабо енергийно поле около себе си, което представлява неговото информационно копие.
Чрез високочестотно слабо енергийно излъчване ние можем да предадем това информационно копие на водата и да я потенцираме. Така информационно заредена водата действа по същия начин, по който би действало самото вещество с мнoгoкратно по-силен ефект.
Ако анализираме фактите и чрез анализ да установим, че мнoгoкратно повтарящите се потвърждения могат да ни послужат като база за последващи такива подобно на понятието "аксиома" в математиката, то заключението е, че водата е най-доброто лекарство!!!
Водата можем да разглеждаме като течен кристал и както вече споменах  кристалната ОД е най-фундаменталната от енергиите на природата. Не напразно човешкото тяло се състои от около 70 % вода. Т. е. фундамента на нашето тяло е съставено от водни кристали - фундамента на енергиите - кристалната ОД.
Кристалната структура на водата е определящия фактор за въздействието и върху жизнените функции на орагнязма.
Структурата на водата може да се променя чрез всяко енергийно въздействие върху нея, било то чрез мисълта или друго външно въздействие. Т. е. водата променя структурата си във всеки момент!!!
Ако приемаме определено лекарство то променя структурата на водата и по този начин чрез промяна структурата на водата ние въздействаме на определени физиологични процеси в човешкото тяло.
Няма зачение дали ние ще приемем това лекартство или екстракт от билки и те  ще структурират водата вътре в нас или ние ще структурираме водата с информационното копие на тези вещества извън човешкото тяло. Оказва се, че втория вариант има много по-силно въздействие.
Доказателствата вече са приведени, достатъчно е само да повярваме в тях и да осъзнаем, че водата е най-важния фактор за човешкото здраве.
Прочетете това:

https://www.spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/2925-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%85%D0%B0%D0%BF%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE.html

http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/books/vodata3.pdf

Прочетете още и това:
http://www.blitz.bg/article/39988

Сега аз ще изкажа една ерес, и тя е, че това е една малко по по-малка глупост!!!
Дискета, която ще структурира нашата вода. Но тя всяка вода е структурирана, т.е. има заложена някава информация в нея.
Възможно ли е излъчването на тази дискета да промени структурата на водата!?
Възможно е защото всяко излъчване променя нейната структура, но до каква степен само един Господ знае!!!
Аз съм го проверил този метод и не бих казал, че не работи, но едва ли е най-добрия вариант.
Това което руснаците правят е чрез механично въздействие на водата чрез мнoгoчестотни механични трептения или чрез електролиза както твърди професор Джералд Полак да променят структурата на водата и след това допълнително да я заредят информационно с определен екстракт от билки или лекарство.
Учените обикновено бягат зад истината !!!
Аз от приблизително 8 години използувам един руски уред наречен "Радамир", който поради високата си цена от 1300 лв. не намери широко разпространение в България.
Повода,  поради което ви казвам това е, че този уред може да копира всяко лекарство, билков екстракт или  въобще излъчване на момента и това информационно копие да се предаде на водата. Така също може да се зарежда водата с информационно копие на билков екстракт от 101 билки.
Това, което цял  свят прави е да възкликва на  нещо, идващо от Япония, Германия или САЩ.
За мен Руснаците имат много по-високо интелектуално ниво!!!
За какво написах всичко това ?!
Време е всички да разберат, че можем да излекуваме себе си и цяла България само с вода!? (ерес)
Аз мога да ви демонстрирам уред разработен от мен, който може да структурира водата чрез електролиза с програмата Frex-16 или друга такава, сребърна йонизация на водата, да пренася информацията от билков екстракт или лекарство във водата при наличие на миимално количество от него, или чрез магнитен запис на магнитен носител, заложен в устройството запер, работещ с програмата Frex-16 с отделно заложени честоти 15 Hz, 2.5 kHz, 30 kHz.
Всичко това събрано в един уред и проверено по радиестезичен път .
Излъчването на водата е същото,ъ както на копирания екстракт от билки !!!
Не се опитвайте да ме опровергавате, защото както вече казах доказателствата са приведени - просто се опитайте да вникнете в същността на това, което съм написал.
Нищо, нищо абсолютно не може да бъде по-добро от тази идея да използуваме водата като лекарство, защото това е логиката на нещата !!!
Темата е толкова обширна, че спирам до тук. Бих искал да ви напиша какво аз съм постигнал с този метод, но ще го направя следващия път.

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 4 387
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #1 -: Април 30, 2016, 03:18:25 pm »
Оки, пич... Аз съм навит да си донеса шише вода и таблетка мощен диуретик. Ти пренасяй каквито искаш вълни и информационни послания от таблетката към водата, после аз я изпивам, слагаме по 100 кинта и ако до 2 часа не съм в кенефа си отивам с 200 лева. Ако съм в кенефа - ти ги взимаш. Съгласен?
Приемам и други идеи, стига да не са много рисковани за здравето (с цианкалий не ми се иска да си играя, знам ли дали няма зрънце истина... :) ) и да въздействат към ВЛОШАВАНЕ на състоянието ми, а не към подобрение. Защото подобрението е доста субективно състояние, докато примерно драйфането или разстройството са трудни за манипулиране и отричане факти.
Но задължителното ми изискване е аз лично да си донеса запечатано шише минерална вода, което да отворя чак когато трябва да го пия.

Неактивен Century21

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 13
 • Скайп: milanov48
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #2 -: Април 30, 2016, 07:15:54 pm »
Juliang, аз нямам нищо напротив да изпробваме, но точно този вариант не е най-удачният. Просто дори и най-мощният диуретик може да забави действието си до 6 часа и повече в зависмост от това какво е ял човек, хранил ли се е, в какво състояние се намира. Водата, която ще донесете трябва да се структурира чрез електролиза и след това да се вкара информационно копие (във ваше присъствие) и тогава може да се изпие.
« Последна редакция: Май 01, 2016, 01:38:27 am от atos »

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 4 387
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #3 -: Април 30, 2016, 07:37:29 pm »
Добре ... това със "структурирането" евентуално трябва да го дообмисля, и да се убедя, че там където водата ще се сипва, не се съдържат някакви необичайни вещества.
Е ли възможно вместо диуретик да донеса 100 грама 12 годишно уиски като мостра и да се обработи водата тъй, че като ударя 1/2 кило от нея след обработката, да си тръгна на 4 крака, пеейки с пълно гърло "Градил Илия килия"? Защото ако отговора е "да"... нещата придобиват библейски отенък... А и тъй като полицейските дрегери реагират само на наличието на етилов алкохол, вие вероятно ще станете един доста богат човек, решавайки дилемата "как да се натаралянкам и да карам кола след това"...
Повярвайте ми, доста е трудно човек да прикрие че е изпил 1/2 кило концентрат за 5 минути. А и е горе-долу толкова трудно да се имитира поведението на толкова пиян човек. Така че резултатите биха били доста неоспорими.

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #4 -: Април 30, 2016, 09:21:58 pm »
Тоя път, по-който вървите, съм го минал отдавна. Сега не ми трябват уреди, защото се оказа, че най-добрия уред е самия човек. Лекарства си правя, само с думи. Никога не е имало неуспешен опит. Разбира се, не говоря за антибиотици или други фарма лайна. Правя си хомеопатични. Наскоро си правих астрална защита, кодирана във вода. От тогава, сънувам някакви много интересни и ярки сънища.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 244
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #5 -: Май 01, 2016, 01:58:25 am »
juliang, не си помисляй за отрови, водата може и да убива!
Твоето невежество по въпроса е уникално и пословичният ти "скептис" не го компенсира по никакъв начин!
Чети, ограмотявай се, извади си главата от .........пясъка, давам ти жокер - братушките са век напред от всички останали!
На фона на цялото сегашно познание си на ниво "неандерталец" :)
Ето това, примерно  е вид "баркод", който действа директно на генетично ниво, без значение дали го гледаш директно или просто си го отворил в ъгъла на екрана:

Активира естествените генетично вградени (от създателите ни) способности на организма, да пречиства кръвта ни!
Има и доста други "кодове".
Нашият организъм все пак е биомашина, колкото и да е невежа съвременната медицина по въпроса!

edin, мисълта е най-добрия "уред" наред със СЛОВОТО, но внимавай с ярките сънища, от тях по-лесно се проектира в астрала (juliang да не го чете това) .

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #6 -: Май 01, 2016, 09:20:02 am »
Atos, от къде го изкопа, това изображение?

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 4 387
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #7 -: Май 01, 2016, 09:43:47 am »
juliang, не си помисляй за отрови, водата може и да убива!
Твоето невежество по въпроса е уникално и пословичният ти "скептис" не го компенсира по никакъв начин!
Чети, ограмотявай се, извади си главата от .........пясъка, давам ти жокер - братушките са век напред от всички останали!
На фона на цялото сегашно познание си на ниво "неандерталец" :)
Ето това, примерно  е вид "баркод", който действа директно на генетично ниво, без значение дали го гледаш директно или просто си го отворил в ъгъла на екрана:

Активира естествените генетично вградени (от създателите ни) способности на организма, да пречиства кръвта ни!
Има и доста други "кодове".

Атос, затова точно и искам да демонстрирам липсата (или съществуването) на такива влияния върху водата. Лично съм се убедил, че "изцеляването" е възможно чрез влияние върху психиката на човек. Религия, врачки, дори и хомеопатията - това са ярки примери на възможността внушението да накара организма да се "ремонтира" самичък. Но организма няма вградена функция да се саморазваля. И ако наистина водата може да пренесе такава информация, то единственото доказателство (поне според мен) е да се направи опит със "счупване" на организма. Затова и предлагам тези тестове.
Не отричам на 100% нещата (затуй и не искам да пробвам с разни отрови), но мисля че опитите които предлагам няма да ме убият, а ще покажат дали има нещо в самата вода или е до (само)внушение. А и искам аз лично да пробвам върху моя организъм, защото смятам, че съм може би имунизиран срещу въздействия (за добро или лошо, и аз не знам).

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #8 -: Май 01, 2016, 11:08:30 am »
Хайде тогава обясни, защо хомеопатията лекува животни. Там автосугестията е изключена. При бебетата, нещата стоят по същия начин. Чакам смислен отговор, но не вярвам, че ще има такъв.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 244
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #9 -: Май 01, 2016, 12:48:23 pm »
edin, това са нанотехнологии, имам си "личен архив", имам и още разни видове "таблетки" , хармонизатори и т.н...
Основно трябва да се тарашат руските сайтове (наблягам на проверени и доказали се).
Имам и аудиофайлове, но те не са за начинаещи, някои направо са плашещи при директно слушане (макар, че не е задължително - тялото ти им приема вибрациите, дори и ухото да не ги чува).
Предимството (или недостатъка) на подобни технологии е, че са локално и персонално действащи - не е нужно да впрягаш и разпиляваш енергийни ресурси за "покриване на определена площ" или подобно, както при оргонитите или хармонизаторите на Спърлинг, примерно, а е индивидуална "терапия".

... организма няма вградена функция да се саморазваля....
А стареенето как го наричаш? ? ?

Юлиане, точно това се опитваме да ти обясним - не отричаме ефекта от самовнушението, но то е около 5-10% от подобни въздействия. Има ДИРЕКТНО действие на някои методи и техники на ниво "подсъзнание", без значение дали точно ти си съгласен с това или го искаш. Това не е мисъл, не е самовнушение, а са буквално "команди", както ти можеш да си "бръкнеш" в софтуера на компютъра, без да те интересува какво той мисли или си внушава!
Има и далеч по-притеснителни неща - техники за манипулиране на воля, психика, поведение и това е на директно подсъзнателно ниво, но...не мога да ти обяснявам сега как се пише поема, като не си научил буквите още (по-точно...не искаш)?
Народа им казва "магии", но то си е чиста манипулация. Осъществява се на няколко нива - от най-простото самовнушение, през физикално-вълнови въздействия, та чак до матрично-информационно ниво!

П.П.Психотронните оръжия също се базират (на ниско ниво) на подобни принципи.
« Последна редакция: Май 01, 2016, 01:05:46 pm от atos »

Неактивен juliang

 • Главен инквизитор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 4 387
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #10 -: Май 02, 2016, 02:37:34 am »
... Юлиане, точно това се опитваме да ти обясним - не отричаме ефекта от самовнушението, но то е около 5-10% от подобни въздействия. Има ДИРЕКТНО действие на някои методи и техники на ниво "подсъзнание", без значение дали точно ти си съгласен с това или го искаш. Това не е мисъл, не е самовнушение, а са буквално "команди", както ти можеш да си "бръкнеш" в софтуера на компютъра, без да те интересува какво той мисли или си внушава!

Толкова ли е сложно да се демонстрира поне една от тия "магии" по недвусмислен и неопровержим начин? Какво би предложил на "Тома неверни" като мен за да ме убедиш?
Било "баркод" за очистване на кръвта... аз да нямам медицинска лаборатория за да се уверя че нещото действа?
Пусни един такъв баркод или аудиофайл примерно за заспиване. За изтрезняване да речем. Надирам се кат куче, гледам тая картинка и след 15 мин съм трезвен. Или за ... де да знам и аз вече. За нещо, което да е ясно че се е случило или не се е случило без да се налагат изследвания.
П.С. наличието на етилов алкохол води ли се "замърсяване" и горната картинка ще помогне ли? Защото ако е така, още утре мога да проведа един експеримент. Или за да е по-чисто - мога да го разпечатам на листове А3 и да ги сложа на масата в някоя кръчма, където група "експерти" от форума да се почерпим и да съберем статистически данни... :)

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 244
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #11 -: Май 02, 2016, 03:23:00 am »
Да, може да подейства, но не очаквай чудеса чак!
Все пак това дава команди на организма, за да се справи САМ по най-оптималния начин!
Командата е "външно въздействие", но изпълнението е чрез СОБСТВЕНИ РЕСУРСИ!

Ако искаш да проведеш опит, ще трябва да подходиш строго научно - еднакъв сън и работа/почивка преди това, еднакво ядене, еднакво количество ЕДНАКЪВ алкохол , за ЕДНАКВО време!
За заспиване има и прости словесни команди, казваш примерно - "Заедно, наоколо" към 3-4 пъти със спокойна интонация и си в...лоното на съня до 5 минути. Разбира се, не трябва да очакваш да заспиш прав, би било нелепо да го вярваш...


Неактивен Century21

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 13
 • Скайп: milanov48
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #12 -: Май 02, 2016, 02:45:17 pm »
Edin, можеш ли наистина да ми обясниш какво представлява за теб хомеопатията!?
Пътят, по който си минал явно ще трябва да се върнеш на него, защото  не си разбрал нещо. Това, което правиш е добре. Аз също по някога се опитвам да вкарвам информация по мисловен път във водата и има ефект. Но това богатство от билкови екстракти, определени лекарства и хомеопатията  е нещо, което трябва да използваме!!!
"Лекарите хомеопати могат да назначат вместо аспирин или друго противовъзпалително лекарство пчелна отрова, тъй като при ухапване от пчела се образува подобен оток, т.е. симптомите са подобни на тези при реактивният артрит."
Това е буквален текст от  уикипедия от раздела за хомеопатия.
Пълна глупост !!!
Задава ли ли сте си въпроса защо повечето инфекциозни болести се лекуват с различни видове отрови и киселини. Киселината убива мигновенно микрорганизмите, ако е в достатъчна концентрация, отровата малко по-бавно.
Първата част на написаното е абсолютно вярно, но това, че при ухапване от пчела се образува подобен оток т.е. симптомите са подобни на тези при реактивният артрит, както вече казах това е пълна глупост. Какво общо има отокът като реакция на организма от ухапването на пчела с отока при реактивния артрит, ние можем да предизвикаме много подобни отоци с различни лекарства инжектирани в човешкото тяло. Това означава ли, че те са хомеопатични лекарства!?
В последно време стана модерно за всяко лекарство, което е рзличнo от известните ни алопатични лекарства да се казва, че е хомеопатично!!!
За мен истината е, че има излъчване от което и да е вещество, което се предава на водата и тя копира това излъчване в човешкия ораганизъм и това точно убива тези микроорганизми. Другото е, че тази информация може да бъде на информационно ниво за организма.
Сега ще ви напиша нещо от моите опити с копирането на лекарства.
Бях болен от грип и повръщах, тогава ми хрумна една идея, да копирам лекарството на Продан Христов антималигноцит (естественно това лекарство не е панацея и не би могло да помогне при всички видове рак, така както го представят някои, но това е друга тема)
Копирах го в чаша вода и я изпих, и след това това използувах най-обикновен запер 30 kHz.
След втория сeанс от 7 минути, грипът ми изчезна яко дим.
След това съм правил много опити да го копирам във вода или захар, която може да си сложите в чая например и да се излекувате от грип, но ефектът беше, че за два часа симптомите ви от грипа изчезват  и след това отново се появяват. Ако използувате само запер вие ще повлияте много слабо на грип, но ако използувате и двете едновременно ще получите невероятен успех. (Не казвам, че трябва да се копира лекарството на Продан Христов - това имах под ръка.)
Не ви ли навежда мисълта ми на нещо!!!
Заперът пренася това излъчване на водата чрез собственото си електромагнитно излъчване до тези вирусчета и те умират.
Правил съм много опити, в последствие, които потвърждават казаното от мен по-горе.
Имам навика да завършвам всеки разговор за водата с които и да е било с думите:
От мен запомнете, водата е всичко!!!

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #13 -: Май 02, 2016, 06:06:22 pm »
Ще ти го кажа, само веднъж!
Хич не ми дреме, в какво вярваш и в какво не. Аз си имам личен път и си вървя сам по него. Каквото съм написал, съм го проверил лично и никой философ, не може да ме разубеди.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 244
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!
« Отговор #14 -: Май 02, 2016, 06:31:26 pm »
Century21, я ми обясни това:
...Копирах го в чаша вода и я изпих, и след това това използвах най-обикновен запер 30 kHz.
След втория сeанс от 7 минути, грипът ми изчезна яко дим.
Понеже не те разбрах - как си използвал точно запера СЛЕД изпиването?

П.П.Аз лично при грип си правя инхалации с разтвор от сода бикарбонат и има добър ефект...но, както казват - както си знае баба, така си бае:)