Алтернативни енергоизточници > Viktor Schauberger

Виктор Шаубергер

<< < (9/9)

mi68:
Здравей колега ndm,
Имам два електрожена, единият е самаделкин работи с електроди "вежен", ф2, ф2,5, ф3,25, ф4 работи при "силен ток"-230В, този е мини и тежи 17 кг. Мога да взема и кофа "кракра" назаем. Вторият ми е също самаделкин много тежък с полууправляем мост за 50 Хц от 0 до 140А. Към него имам тежък дросел за филтрация, но не съм го ползвал. С него съм работил с чугунени и алуминиеви електроди, работи отлично.
Телоподаващият е инверторен тежи 12кг. с макара 5кг. в апарата е 17кг. Работи с тел 0,6; 0,8; 1,0, в момента е 0,8. До 140А работи в непрекъснат режим, до сега не мие включвала термозащитата, от 140 до 180А, работи на 60%-професинален и съм доволен от него. Имам три бутилки 7л с въглероден двуокис, но винаги могат да се заредят с аргон или каргон.
Оксиженът е №1,2,3, ползва кислородна бутилка 7л., имам фосфорен бронз и боракс, както и литиев хлорид за спояване на алуминий. 
Имам три газови горелки на пропан-бутан, едната е малка с приставки на ВМЗ-Сопот, другите са големи. Припой имам, като имам електрически поялници, както и пропан-бутановия на ВМЗ-Сопот, нишадър и нишадъров сапун, както и киселина за запояване и солна киселина.
Имам три вида флексове, един ф230, друг ф125 и ф110. Очила, два броя очила за оксижен, две маски за електрожен и един шлем обикновен, с кимване на глава пада.
Правил съм остъкляване на балкони с винкел, преди ПВЦ дограмите, скелета за лози, кърпене на коли, както и други електо и оксижен услуги. Това съм го минал и не ме затруднява.
Работил съм в GSM сервиз, познават ме и като се обадя винаги мога да ползвам електронния и микроскоп. Имат и много добри поялници на топъл въздух, ремонтирали сме и автомобилна електроника от автосервиз, иначе сменям шарнири и други, бил съм една година на практика в АРЗ - София, така че трудно може нещо да ме учуди.

Основният проблем се оказа, че СЕ не е приятно приключение с приятен край, а крайно отговорна дейност. Това е така защото едното е за сметка на другото. При разширяването и разбирането за СЕ трябва да си промениш мирогледа. Ако не го направиш тялото се скапва, направо умира и това е система. Изход намерих в молитвите " Отче наш" и най вече" Исусовска молитва". Сега съм свеж като репичка, продължавам напред, но първо молитвите. 

   

montanar:

--- Цитат ---Изход намерих в молитвите " Отче наш" и най вече" Исусовска молитва". Сега съм свеж като репичка, продължавам напред, но първо молитвите. 
--- Край на цитат ---

"Боже Божееее........ "  :o
И нямало изкукуригали ......

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия