Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Извличане на енергия от гравитация

<< < (60/68) > >>

RUS:

--- Цитат на: juliang в Май 08, 2016, 11:19:59 pm ---Rus, е ти едно видео от същия тоя канал, който цитираш. Мисля просто да приключа спора с него.
https://www.youtube.com/watch?v=70FYDUU2PAI

--- Край на цитат ---

Това с което ти се иска да приключиш не е довод.
Освен това за да има такъв клип този модел е вече направен
Моля погледни тук Юлиян:
https://www.youtube.com/watch?v=0Y8QXi7PzLI&list=PLpvrrzoPjcIQP96JGffSteaU811WIKaTt&index=2
На практика нямаш абсолютно никаква способност да анализираш действащи системи с по-усложнен дизайн и действащи сили.
И ще ми говориш за СЕ !
От другите критици ще има ли адекватен отговор,анализ или обяснение къде е точно измамата и защо  точно няма как посочените в линковете образци не би следвало да могат да работят.
АРГУМЕНТИРАНО с анализ ,а не с общи лафове и приказки.

Радико:
Обективния анализ се вижда като пуснеш клипа на съвсем бавна скорост "0,25" и гледаш внимателно момента на поставянето на устройството върху масата и после слагането на топките в него.
Човека първо поставя устройството малко извън масата, изчаква малко така и после го прибутва внимателно напред. След това слага топките в него. И тук се забелязва най грубата грешка. Устройството остава в невъзможна равновесна позиция балансирайки само на кръглата пръчка под него. Гаф. Във същност се държи на още две опори от към оператора свързани към някакво клатещо устройство отдолу, примерно педал, или два педала. Оператора се държи за масата за да пази по лесно равновесие на един крак, защото с другия натиска педалите. А в момента в който задържа устройството извън масата, асистент който е под нея ловко му закача педалите. 

Аtos:
RUS, ти подиграваш ли се с всички нас тук или...?

Хайде ти ми кажи поне една причина, поради която тези неща ще работят?
Хеле пък това?

https://www.youtube.com/watch?v=m8-Kek8Halc

Дали има колело между магнита и топчето или лист хартия - все тая!
Няма сила, която би задвижила подобно колело (в която посока искаш) при тази постановка!
Магнит и стоманено топче по-скоро са спирачка за материала между тях!

Призовавам всички трезвомислещи, да спрат да опонират и изобщо...да спрат да пишат тук!
Нека тези, които твърдят, че който и да е фейк работи - да го докажат!
Иначе заключвам темата!

juliang:

--- Цитат на: RUS в Май 08, 2016, 11:25:01 pm ---Това с което ти се иска да приключиш не е довод.
На практика нямаш абсолютно никаква способност да анализираш действащи системи с по-усложнен дизайн и действащи сили.
И ще ми говориш за СЕ !
От другите критици ще има ли адекватен отговор,анализ или обяснение къде е точно измамата и защо  точно няма как посочените в линковете образци не би следвало да могат да работят.
АРГУМЕНТИРАНО с анализ ,а не с общи лафове и приказки.

--- Край на цитат ---

Трябва ли ми формула за определяне на формата на всяка сгъвка и математически анализ на усилията във всяка точка от кривия лост, за да кажа че усилието и в лявата и в дясната опора ще е 10 килограма? Защо трябва да анализирам някаква щуротия, при условие че тя е НЕПОДВИЖНА и НЕПРОМЕНЯЕМА и може да бъде заменена от една или 2 прави линии?
Същото се отнася и до Хълк-а. Пич, при условие че диска без подвижните тежести е симетричен и балансиран, няма значение дали тежи 10 грама или 1 тон, освен ако не искаш да го ползваш като акумулатор на енергия. Той е балансиран, без тежестите е в равновесие, така че не влиза в сметките. Ама изобщо. Сам ще се убедиш, че неговото тегло не е в нито една от формулите които сам си ни предложил.

RUS:
Не ви се подигравам ,а просто ви показвам в действие че не сте в състояние да анализирате и докажете твърденията си АРГУМЕНТИРАНО и нагледно.
Вместо това чух клатещи се платформи,Радико се включва със скрити педали и опори ...
Анализ на ВЪЗМОЖНИТЕ действащи сили и импулси = 0 дотук !
Ето това ви доказвам.
И вие усърдно подкрепяте това мое твърдение с всеки свой пост.

Юлиян - кога ще се научиш да чертаеш действащите сили ?
Или ти е трудно?
Начертаното от теб няма нищо общо с указаната конструкция следователно си НЕОБЕКТИВЕН.
Хайде убедете ме с методите на физиката че това е фалш,фейк или каквото си щете.
Нагледно го докажете като сте такива блестящи теоретици!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия