Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Други нагревателни устройства

Супернагревател

<< < (12/15) > >>

zapadug:
@atos
"Тест:
    Лични интереси."
което аз не бих направил (освен в момент на умопомрачение).

Я имаме умопомрачение. :D

@Radiko
Съмнявам се да. В youtube от години има такива неша, въпроса е да е по-ефективен спрямо обикновения нагревател.
Целта ми е максимална компактност, изкл. ефективност  , което доста ме съмнява :(

Радико:
изкл. ефективност
Е много лигаво и разтегливо понятие. Тук сме свикнали да определяме ефективността в проценти. Освен това по голямата част от потребителите се стремим към устройства с ефективност от 101% нагоре, едни се мерят в 120-130%, други по-амбициозните говорят за 300-400%. Твоите цели какви са?

gvg:
Предлагам да заключите темата за една неделя,така може да се избистрят нещата и после с нови сили започнете отново.И тогава може да е по смислен спора.

zapadug:
Да загрява водата 3-пъти по-ефективно спрямо стандартния нагревател е фантастичен резултат.

Радико:
                         Формуляр
Аз потребителя на форум мазето с ник zapadug декларирам, че:
имам цел и намерение да постигна нагревател с ефективност
 А. 50-60%          /............./
 В. 80-100%        /............./
 С. 120-300%      /............./
Заключвам за себе си темата докато не попълниш горния формуляр, че ми се изтриха буквите на клавиатурата от празни приказки по темата. Докато го попълниш ще ходя да си купя друга клавиатура.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия