Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Електричество в древен Египет
Радико:
kall
Това което си публикувал е или пълна тъпанарщина или крайно нагло неуважение към труда който съм положил да обясня с големи детайли несъстоятелността на клиповете изложени от тебе. Мисля, че в тази тема има и твой коментари значи би трябвали да си запознат с написаното там.
Нещо амнезия ли имаш, или се опитваш със всички средства да убеждаваш другите във верността на настоящата официална парадигма. Вярно там не ставаше дума за пирамидите а за Баалбек, но тази подробност въобще не е от значение в предвид факта, че и двете са продукт на една и съща култура която и да е била и когато и да е била. Поради тази причина ако хипотезите ти или нечии други ако не обясняват всички съществуващи мегалитни обекти, значи просто са несъстоятелни. Последният ми към теб въпрос е: По какво друго освен по явното желание за насилие се различава вашият фанатизъм от този на ония от "идил"
kall:
Радико, само ще ти поправя някои грешки.
1. Баалбек и пирамидите са продукт на различни култури и епохи. Не могат да се сравняват, единственото общо е географската им "близост". Едните са строени в Египет по времето на фараоните, другото е построено по времето на Римската империя.
2. Напълно възможна е репликацията на пирамидите със съвременна техника, просто строежа днес на подобни мегаломании е неоправдан.
Аtos:
kall, само проектът и строежът на подобен кран биха отнели десетина години!
Кран, който има рамо над 140 метра и височина на полезния товар (стрела) около 150 метра, това си е небостъргач!
А някои пирамиди са били строени за по-кратко време, да не говорим, че камъните от които са направени са се добивали от стотици километри разстояние...Товарене? Превоз? Разтоварване? Чак тогава - строеж...
Един циганин срещнал земеделец:
-Ееех, лесна е твойта - ори, мели - яж...Аз брашното трябва първо да го прооося, после да го нооося...после да меееся, после да го пека...че чак тогава да ям...
plcsoft:
--- Цитат на: EDM electronics в Март 09, 2016, 09:05:31 am ---Като се замисля, занимавал съм се с електроника около 36-37 г. и като си дам сметка какъв ми е бил келепира от тая работа /в материално изражение почти никакъв, много знания за тоя дето духа/, колко неща съм пропуснал в живота заради тези занимания, си мисля, че съм се "набутал".
--- Край на цитат ---
И аз стигнах до тези изводи преди 3-4 години. Тогава бях си направил сметка, само за закупените налични материали и уреди в левовата им равностойност по-груби сметки ми излезе около 10 хиляди лева. Отделно, книги и списания разходи за образование, не ги броя. Ако сложа и тях към пропиляното време и нерви нещата отиват много нагоре. За това спрях да се занимавам и даже в момента продавам каквото имам. Малко по-малко си прочиствам живота че, идва старост, не идва младост. Едва ли след 5-10 години при този напрегнат живот ще имам сили да се занимавам качествено със електроника. Няма ги необходимите условия!!!
А относно писанията по-темата мисля че, всеки си пише както го разбира, или му се ще да е така! Но почти всичко е в областа на фантастиката. Според мен, ние на този етап от своето развитие сме много далеч от знанията и съзнанието на древните култури построили пирамидите и огромните древни храмове. Факт е че, съвременният човек използва едва една десета от възможностите на тялото и ума, а мнозинството от хората дори и по-малък процент. Може би древните цивилизации са имали ключа и потенциала за използване на по-голям процент от възможностите на тялото и способностите ни. От там идват и грешките и неразбирането на тези древни технологии. Просто не разполагаме със необходимата Енергия и осъзнаване, за да проумеем механизмите на тези древни технологии.!? Та ние не разбираме дори и това което е правено преди по-малко от 100 години. В случая визирам Тесла!? А какво остава да разберем идеите на механизми и структури създадени преди хиляди години.
Радико:
--- Цитат ---Едните са строени в Египет по времето на фараоните, другото е построено по времето на Рвеимската империя.
--- Край на цитат ---
Аз знам така:
Човек никога не лъже еднократно особено по една тема. А това че мегалитите в Баалбек са дело на римляните е безочлива и нагла лъжа. Което е едно от най сериозните доказателства за тезата, че пирамидите въобще не са дело на фараоните и на египтяните изобщо. По малките репликации може и да са но големите са толкова на египтяните колкото е сфинкса и колкото Баалбек е на римляните.
Чиста фалшификация
Не може да са излъгали само за Баалбек, кой лъже си лъже, защото почнеш ли плоскостта се накланя и спиране няма. Лъжат за още много факти.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия