Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Ветро генератори
Вертикален ветрогенератор
dymelsoft:
kordjak64 имаш браво от мен. Ще си позволя да те посоча за пример към всички колеги във форума. Определено сте един от малкото хора готови да споделят опита си без да търсят някакви облаги. Похвално.
Дори сте документирали в смея да кажа доста добър вид вашия опит. Надявам се всеки рано или късно да последва вашия пример.
Аз лично силно се надявам да имам скоро възможност да документирам толкова добре своите проекти и да ги споделя с останалите. Успех.
П.П. ще си позволя да поставя линк към вашата книжка : https://greenenergybg.files.wordpress.com/2016/02/generator-700-w.doc
Аtos:
kordjak64, шапка ти свалям!
Е това е - от...до! Всичко с двете ръце! Смея да кажа, че и презентиране по такъв начин изисква не по-малко труд от самата направа, браво и от мен!
locco, благодаря и на теб, че на Димела линка нещо ме озори :D
Dedo pop:
Само една подробност - работи на 110 волта.
dymelsoft:
Само да уточня, "линка" е към оригиналния документ предоставен от kordjak64.
Умишлено, не съм го конвертирал в какъвто и да било формат, поради факта че снимките в документа са с висока резолюция и позволяват да бъдат увеличавани с цел детайлно проучване. Препоръчвам оригинала за тези, които се решат да си направят този ветрогенератор.
Поздрави.
бай Теню:
Този последния 24 v каква мощност има, колко Кw е...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия