Начало > Новини от света на технологиите

Нов (опулен) поглед към събитията от 9/11

<< < (10/12) > >>

svetlio760:
Колкото по- назад отиваме в историята, толкова по- голяма е мътилката и съответно споровете. За мен християнството е нещо кривнало веднага след апостолите и от там нещата се прецакват генерално, но не и до степента, в която ги издокарвате тук! Както казва june1900 християнството като държавна религия не е нищо повече от йеховизъм, защото на земята няма христови наместници и определено идеята не е в съчетанието на държавност и християнство, или поне не по исторически доказания провал в това направление.
 Хората на времето са били малко по- първични и малко по- прости отколкото ги изкарвате тук. Тяхната идея не е била контрол чрез много интелект и манипулации- по- скоро контрол чрез налагане на сила и дух- демек пламенни речи пред немотивирана войска, за да я мотивират, налагане със силата на оръжието или интелекта, като казвам интелекта имам в предвид по- скоро "той тоя е учен, той знае повече, за това да го слушаме" тоест невежи хора, управлявани с харизма.
 В следствие на този елементарен модел на мислене на времето хората са били диваци и това е. На този фон библията с всичките си кръвопролития, си е напълно на място.
 Има и мнение, че тези 52 ма боляри с целите си избити семейства,  всъщност не е било така- потушава се бунт- логично да убиеш началниците- 52 ма човека- семействата на тези хора не са засегнати.
 За ослепения син също малко избива на романтизъм- няма преки доказателства, а на това отгоре по онова време хората са били жестоки, хуманизма не е бил това диктувано от удобствата нещо дето е сега.
 Това е мнение, теория, нищо повече. Не знам как е било и през разстоянието на времето, но смятам, че никога няма да узная. Мен много повече ме вълнува и се срамувам донякъде от начина по който е паднало Търново, но това е друга тема!!!

kd_dinev:
Виж-нямаш никакво понятие от българска история!Избити са не семействата-избити са целите родове-което по различни пресмятания може да достигне между 200 или 500 хиляди човека!Това е било държавен преврат !

edin:
Историята ни е мътна, защото Русия е откраднала държавния ни архив и сега той си седи скрит в Москва. Цялата ни истинска история, се крие! Русия не е приятел на българите! Това е трудно да се проумее, защото хората са програмирани от системата и някакъв измислен мит, за "дядо Иван". http://www.dw.com/bg/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B2%D0%B8/a-17133413

http://www.bulgarya.ga/russiangenocide.html

june1900:
Споделям това мнение, Edin.

Голямата трагедия е, че програмата "Монарх" за програмиране на роби идва от Запада, психотрониката пък идва от Русия и от изток като цяло (Китай и Северна Корея биха се разпаднали без психотроника)... и ние какво да правим, разкрачени между МК-Ултра и психогенераторите?

В повечето случаи или избираме едното, или другото.

Динев пита, ние какво правим по въпроса. Аз за себе си имам някакъв личен план... но до там.

edin:
Не избирай, дали да те застрелят или да те обесят.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия