Начало > Новини от света на технологиите
Нов (опулен) поглед към събитията от 9/11
dmitarp:
caduceus, Ако си спомняш кадри от последното голямо заметересение в Турция, там много сгради също се бяха превърнали на прах, мислиш ли че има нещо общо? Искам само да вметна, тези сгради са изцяло метална конструция, гипсокартон и стъкло. Бетон имат само в основите, под кота 0 .
GMG:
--- Цитат на: caduceus в Януари 13, 2016, 12:58:19 pm --- 140 години са достатъчно време, за да се развие една дезинтеграционна технология от фут скала за минута до това ниво :)
--- Край на цитат ---
Да, те и мармотите завиват шоколада ;D
--- Цитат на: caduceus в Януари 13, 2016, 12:19:01 pm ---Леле, колко сме зле...
--- Край на цитат ---
Това е ясно, че сте зле, но защо го демонстрирате?
Когато съм преподавал, ти си се учил да говориш сигурно ;)
Ако на този опит казваш, че е горене на вода, то наистина имаш
някакви гъбички в мозъка :D
Предлагам ти облог за 10к, ако изгориш един цял буркан от компот примерно наведнъж по тая рецепта, парите са твои!
А при добро поведение може да видиш как гори без капка бензин, но също срещу 10к Навит ли си?
caduceus:
dmitarp
Възможно е. Тази технология едва ли се прилага само в САЩ, ако е имало такава намеса :)
Със сигурност при разрушителни земетресения има и естествено активиране на такива оргонни полета - и то с голям интензитет. Малко преди и по време на труса са наблюдавани светлинни кълба от типа на кълбовидна мълния с размери по два-три метра, триболуминисценция и мощни инфразвуци. Всяко разрушаване на кристални породи, освобождава енергия от този тип /навремето бях дал мисля техниката със захарни кристали - смачкват се рязко на тъмно в твърда повърхност и се вижда секундно зеленикаво светене, което е типична разрушителна триболуминисценция с пиезиелектричен, но и оргонен механизъм. Все едно свързваш накъсо акумулатор.
GMG
Не се занимавам с басове. И се пише мАрмоти :)
GMG:
--- Цитат на: caduceus в Януари 13, 2016, 02:11:20 pm ---Не се занимавам с басове. И се пише мАрмоти :)
--- Край на цитат ---
Що така? Да не би да ти се нарушава някоя от енергиите ;D
А пък тука така им казваме, може и мормони да се напише, значение бол ;D
teslov::
Скептицизма е необходим при анализа на фактите, но в случая някои от колегите се изявяват като религиозни фанатици - "това са глупости, защото не съответстват на нашата вяра (разбиране)."
За всички останали, ще споделя само някои от нещата които ме впечатлиха:
1. Разпадането на част от външната метална конструкция на вече срутилата се кула - минута 41 от първата част на филма
2. Изгорели коли с разтопени двигатели, чийто гуми не само не са изгорели, но са си напомпани.
3. Работниците с обувки с метални бомбета масово се оплакват от прекалено загряване и от бързото им износване.
4. Голямото количество неизгоряла хартия в непосредствена близост до горели автомобили.
5. Очевидно малките купчини останки от сградите, които се коментират от репортери на различни телевизии, а и се вижда от всеки на автентичните снимки.
....
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия