Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения
Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика
mi68:
Здравейте,
Радиестезията може да се манипулира. Един йога манипулираше махалото с мисли, а не мереше. Познавам един на ниско интелектуално ниво, но мери безпогрешно, може да се е отракал и вече да мери грешно.
Преди много време провеждах курсове, чрез ръце или с трето око, за намиране на кабели, водопроводи и подпочвена вода. От десет човека десет се научиха. Най-лесно се научиха хора от 0 кръвна група. Ако правя курсове подбирам от 0 група хора.
Странното е че съм с АВ група, а това ми се отдава от воле.
Радико:
Очевидно кръвната група не е от значение за това аз съм с "В" група и както казах по горе ми се отдава много добре. Някой го е предположил напосоки и всички са почнали да го повтарят като папагали.
caduceus:
Имам желание да продължа да пиша, защото темата според мен е важна. Ще се опитам да не се влияя от недоброжелателни мнения. Мога естествено да го правя и в моя си форум, но точно тук има десетина души, които уважавам.Следя постовете им от години /някои от тях само четат в момента . Затова темата се развива в този форум - заради тези ценни и мислещи потребители. Отделно и още някои които нямат регистрация и само четат, а сме се чували по телефон и ел.поша.
Поздрави
Аtos:
--- Цитат на: Радико в Февруари 11, 2016, 05:17:13 pm ---и вторият:Понеже по правило пещери се образуват точно в разломните зони и освен това в тях почти винаги тече вода "цели реки даже" От това следва ли да очакваме пещерите да са особено патогенни зони.
Задавам въпросите си абсолютно сериозно колеги.
--- Край на цитат ---
Понеже няма още отговор на този въпрос, ще се опитам да отговоря, доколкото мога:
Не е задължително всяка пещера да е патогенна зона. Някои действат като...екранизатори (представете си фарадеев кафез, но на ниво "гео излъчвания"), други са просто като "резонансни усилватели" на излизащите от земната кора лъчения (били те полезни или вредни).
Много е специфично, зависи от това дали и колко подземни потоци текат отдолу, на колко нива са тези потоци, в какви посоки се "разминават" (един спрямо друг и въртенето на Земята), дали има ляво или дясно завихряне на излъчваните енергии, през какъв вид скала минават, руди и т.н....много фактори са!
Затова дали някоя пещера е патогенна зона или силно енергийна позитивна точка, може да се каже само ако се измери от радиестезист или ако си по-сензитивен, след престояване на час-два вътре се усеща дали си "зареден" (все едно като след хубав сън) или "източен" - умора и депресивност.
Радико:
Зададох този въпрос защото по нагоре кадуцеус правеше съвсем явна препратка към това, че подземните води и пещерите имат патогенни излъчвания а аз имам много сериозни противоположни наблюдения. Въпреки, че във всички пещери се наблюдава повишен естествен радиоактивен фон.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия