Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения

Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика

<< < (17/25) > >>

wireless:
Колега caduceus,

Благодаря много за топлото посрещане и информацията, която споделяш. Нека Силата бъде с теб!

В момента съм на работа. Като се прибера вкъщи ще се пробвам да репликирам това, което показваш. Ще направя опит и да регистрирам полето през монитора, но малко се съмнявам да успея.  Разбира се ще споделя резултатите.

Поздрави,

Радико:
Може ли два въпроса да задам първият по скоро към edin вторият по скоро към caduceus но не задължително и само.
Наскоро се зачетох в сайта на "Фондация Тюринг" или нещо такова се казваше, както и да е със сигурност на edin му е ясно за какво става дума.  Там се изтъкваха изключителните способности на Тюринг да намира подземни води. Понеже и аз мога да намирам вода с голяма точност както мястото така и дълбочината и, та това значи ли че и аз съм радиестезист.
и вторият:

--- Цитат ---Геопатогенни зони, създадени от водни потоци и разломи
--- Край на цитат ---
Понеже по правило пещери се образуват точно в разломните зони и освен това в тях почти винаги тече вода "цели реки даже" От това следва ли да очакваме пещерите да са особенно патогенни зони.
Задавам въпросите си абсолютно сериозно колеги.

edin:

--- Цитат ---Извинявай, edin - но това са неща от зората на софтуерната оргоника. Може да излъчват тези фигури, но трябва да са 3D, трудно се правят и т.н.
--- Край на цитат ---

Извинявай и ти caduceus, но изобщо не е задължително фигурите да са триизмерни и това, че са от зората, маловажни ли ги прави? Многомерната медицина е нещо, което е кондензиран опит на много хора, в продължение на много години и твоите знания са от тях. Не ги прави нищожни. Гениалните неща са простички, като начертан символ и само егото ги усложнява.

Радико, да, ти си радиестезист, щом имаш реални резултати. Не е задължително да владееш, висшия пилотаж, за да караш самолет. Висшия пилотаж е менталната радиестезия, но въпреки това повечето хора могат да бъдат радиестезисти. По втория въпрос - зависи, колко потока текат и къде се намираш ти. Ако пещерата е под земята и има два почти успоредни потока, правещи вертикални планове, а ти си отгоре, тогава си във вредно поле. Ако има една пещера, с един поток, няма вредни вълни. Прочети, стр. 458 от снимките и не се притеснявай, ако ходиш в пещери. Ти все пак си временно облъчен, ако изобщо има вредни вълни. Важното е домът и раб.място да са чисти, защото от особена важност е времетраенето на облъчването.

Радико:
edin Има още нещо странно чувал съм, че не на всекиму се отдава това нещо. Вярно, че в България такива хора има повечко отколкото в останалия свят. Аз лично това го отдавам на генетичната селекция направена от инквизицията, но още не съм срещнал човек, който да не може същото, което мога и аз. Замислял съм се дали в ръцете на другия багетите не се повлияват от моето присъствие. Ще ми се да намеря човек, който доказано не може и да се пробва в мое присъствие.

edin:
Тук има повече радиестезисти, защото генетично, българите са най-чистата нация, 40% тракийски гени. Натрапените толерастия и мюсулманско нашествие, имат за цел да смесят гените и бъдещия човек да загуби много от способностите си. Расовите кучета са най-способни, нали? Но да не отиваме у лево. Това, че не си срещнал човек, който не може да работи с багета, не е задължително условие, ти да влияеш, но не трябва и да се зачертава с лека ръка. Когато правите опити, ако гледаш багетите е възможно и да повлияваш, защото очите излъчват мощни вълни и може да се получава индукция с твоите вълни. Тюрен казва, че когато се мери с махало, друг човек не трябва да гледа в него. За багетите не е писал такова нещо, но може и аз да съм забравил.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия