Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения

Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика

<< < (6/25) > >>

caduceus:
Айде сега малко 3D  :) Прилагам три снимки на спирални елементи отпреди над 23 века. Две от тях съм правил лично /нелегално, защото беше забранено снимането/ в тракийската "погребална" могила на Филип Македонски в Гърция. Спиралите са от медна тел, направени чрез постепенно изтегляне на метални слитъци през намаляващи отвори - доста трудоемка работа. Не са украшение, защото има филигранни златни венци /три броя/ в могилата с къде-къде по-фина структура, имитиращи дъбови листенца и жълъди. Като се прибрахме, си поиграх с такива спирали и установих в каква комбинация работят. Създават оргонен ток и заедно с други елементи са се ползвали за образуване на излъчвателна верига и преносима "йонна помпа", с цел имплантиране на златна матрица в тялото.
Третата снимка е на подобна структура, но с малко по-друго предназначение. Руснаците са я кръстили СВЧ генератор от бронзовата ера  ;D
Поздрави

Аtos:
Да, на третата снимка е явна концентриращата бобина от горе!
Факт е, че не се вписва изобщо в "ансамбъла", ако е просто украшение ;D
Трябва да си тотален идиот, за да "развалиш" подобно украшение с такава недодялана бобина (ако е просто украшение).

caduceus, първите две снимки не са ли...просто версия на възел на Мировинг и "2кселион" в комбинация ?

П.П.Виждам, че твоите момчета в гаража се опитват да мерят поле от холограмни матрици ;D

Това е друга технология - няма оргонно поле там, могат да доловят само някой и друг остатъчен "отпечатък"...понеже водата се явява "трансформър" на матричната информация. Тя се пренася по друг начин, не от оргона...и заредената по този начин вода действа на по-високо ниво - директно информационно, не чрез оргон.

caduceus:
Това от могилата на Филип Македонски е нещо средно между трискелион и възел на Мировинг. Само по себе си не излъчва достатъчно силно, но приложено в комбинация с друга намотка става леле-мале  :) Не искам да конкретизирам, но който си поиграе с такива неща - ще разбере сам /естествено ако му е дадено/.
Не знам кой в моя форум мери холограмни матрици, но си прав че при тях нещата са "софтуерни" а аз се занимавам с хардуер /т.е. с реално излъчващи енергийни системи/. Софтуера отива към магията и нещата се размиват. Затова работя само със "сурови" оргонни позитивни полета, които организмът после си модулира както му е нужно.
Това е хилядният ми пост в този форум, а още има хора които нищо не са разбрали от това, което говоря  :) Чета днес последните въпроси в другата тема и наистина се чудя - мързи ги да видят шест страници, да прочетат сайта и да проверят чичо Гугъл какво казва... Или те са съвсем тъпи, или аз съм прекалено умен за тук - кое от двете е, "нормалните" посредата да преценят сами  ;D А някои пък са интелигентни, а нарочно се правят на артисти - което е съвсем жалко и недостойно. Те си знаят защо го правят - но се вижда с просто око.
Поздрави!

edin:
Какво съвпадение:

--- Цитат ---В този момент от радиоинтервюто Брайс сам обяснява на водещия, че осъзнава колко откачено звучи всичко това, дори докато го изрича под формата на история, но той разказва как мъжът извадил малко стъклено шишенце като мускалче, което поставил на масата. Според Брайс, в шишенцето имало нещо като течно злато – не можел да определи точно. Мъжът казал: „Това е всичко, което трябва да знаете, това е причината поради която те са тук. Не си даваш сметка колко ценно е това. Трябва да пренапишете сценария си. Не са тук, за да отвличат хора и да им поставят импланти[45], тук са заради това.“

Сега, всичко това е доста интересно, предвид, че се случва през 1996 г., когато информация по тези въпроси е нямало почти никаква. На фона на това, което знаем днес, тази сцена резонира доста добре както с този материал, така и със следговора ни към втората книга на Раду в частта си за златото.
--- Край на цитат ---

От тук: http://www.parallelreality-bg.com/analizi/podrobnianalizi/577-from-predictive-programming-to-synchromysticism.html

caduceus:
Здравейте,
тия дни ми се отвори малко повече работа, но сега мога да продължа. Първо, нека поясня отново нещо важно.
Видях в друга тема, че някои твърдолинейни  потребители с химико-психологически претенции се изказват, че идеята за наличие на метали в тялото била безумна :) Явно са недоучили, а освен това чели по диагоналния метод /ако въобще им е влязло нещо в главата/ това което пиша тук... Никой не твърди, че трябва да се яде метално злато или др такива - дори моноатомните елементи приети вътрешно дават странични ефекти. Става дума за имплантиране на златна енергийна матрица в клетките чрез скаларно /оргонно/ енергийно поле, играещо роля на т.нар. "йонна помпа". След това тялото си произвежда чрез естествен процес на трансмутация това което му е нужно - в случая биологично злато.
На второ място, приемането на биологично съвместими метални разтвори като колоидно или йонно злато, платина и т.н. е доказано медицинско средство за терапия на много заболявания.
Това, че някой не ще да си го набие в дебелата недоучила горна глава не значи, че го няма  :)
Толкова за неразбралите - който трябва, е схванал.
Днес ще ви споделя някои основни принципи на технологията, която позволява да се направи сравнително малък по размер уред, заместващ старите системи за създаване на фокусирани позитивни оргонни полета /пирамиди, могили, мегалити и т.н./. Като начало, погледнете тази тема във форума, която разглежда едно уникално оздравително устройство - Дотто ринг.
http://mazeto.net/index.php/topic,6525.0.html
Професор Джани Дотто е използвал два принципа - фокусирано оргонно енергийно поле и движението му покрай обработвания обект. Т.е. имаме индуктивно предаване на енергията вътре в средата на тялото /централната ос, фокуса на медната шина/ и оттам разпространение радиално по целия обем на тялото. Така насищането с енергия на клетките става по-бързо от стандартното фокусиране на полето в средата на тялото и оттам разпространението на въздействието му по него, по естествен път и чрез системата от меридиани.
Между другото, той в документа с който обяснява промяната на ДНК  ;) след обработката на тялото в уреда, казва:
.... simple explanation of just how the ring works.' Simple to a physicist perhaps but difficult for a layman to understand...
Явно и той е имал проблеми с люде, дето си мислят че само те всичко знаят, а другите - не :)
Материалът /нотариално заверен и затова запазен/ може да се намери в линка или в Гугъл и който иска - да го чете.
Това, върху което работя аз, е нещо подобно - но не същото, а на още по-високо ниво. Моята "оживителна" система е базирана на оргонна намотка, която работи не чрез фокус, а чрез директна индукция. Не се разчита на пулсацията на статично фокусирано поле, а на индуктивно оргонно зареждане по цялото сечение, обхващано от намотката. Т.е. нещо като моя проточен Активатор "Извор" за душ, но в голям мащаб /диаметър 80 см/ и с някои значителни подобрения. Така по предварителни изчисления за десетина минути движение с 10-15 см. в секунда около тялото, може да се постигне ефекта на престояване няколко дни в средно по мощност мегалитно съоръжение /могила, пирамида и т.н./ Принципът на оргонната индукция е доста подобен на този на електромагнитната, но с друг вид /оргонно/ поле. Може би след време ще се учи в училище и наред с Майкъл Фарадей, ще ме споменават и мен  ;D
Индуцираното оргонно поле внася директно в тялото златна енергийна матрица, защото вътрешната повърхност на намотката е с 23,5 карата варак и полето минава през него. Системата ми в крайния си вариант ще е мобилна и доста подобна на Дотто ринга, но не толкова масивна. По груби сметки ще трябват три месеца с по два сеанса на месец, за да се формира златния "йонен" ДНК щит в клетките на тялото. Във всички едновременно и в еднаква степен, т.е. няма да има различна концентрация в тъкани отдалечени от фокуса /както е в стандартните мегалитни "съживителници"/. Тялото ще си изработи само биологично съвместимия златен елемент, като много вероятно е да няма и проблеми със сърцето както при яденето на бяло моноатомно злато /там има проблемно усвояване, защото сърцето е динамичен орган/.
Засега толкова, ще продължа по-късно.
Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия