Животът- начин на употреба! > Неконвенционални практики и учения

Технологии за ревитализиране на тялото-теория и практика

(1/25) > >>

caduceus:
Здравейте колеги,
започвам тази нова тема за да ви запозная с информация и резултати, до които стигнах след доста експерименти. Технологията е базирана на древни познания, дошли до мен постепенно, понякога по странен начин. Всъщност, опитвам се да модернизирам тази стара методология, чрез която има данни за постигната дължина на живота около и дори над хиляда години, като клетките на тялото се ревитализират тотално и после се поддържа новия им жизнен статус.
Смятам представянето на инфото да е нещо като тема с продължение, защото е доста писане - така че, моля да ме извините. Няма да мине само с един пост  :)
Нещата касаят използването на златото /според мен само златната енергийна матрица/ и натрупването на златни йони в клетките, за да се получи ДНК-щит.
Следобед или утре ще започна по-подробно да пиша. Сега ще приложа една книга, която е много ценна и до която се добрах благодарение на колегата smsi-h - страницата на източника и в момента е в профилактика /или са го спрели/. Не е лошо да се запази и на сървъра на форума. Книгата е написана явно от българин/ка с определен достъп до технологията, вероятно с малко помощ от няколко специалисти /историк-археолог, биолог, физик/ - усещат се стиловите различия на моменти. Малко е голяма на обем - но вярвам, че ще ви е интересна  :)
Поздрави!

caduceus:
Здравейте!
Колегата edin изказва общо мнение на голяма група хора, които може би не виждат цялата картина. Не че аз я виждам съвсем ясно - но нека просто приемем, че съществува и друга гледна точка... Например - че висше постижение е да ревитализираш нещо, в което изначално е заложено да е смъртно, а после като ти изтече времето пак да отидеш оттатък  :) Ако го направиш и с промененото си вече тяло, ставаш като Енох, Св. Илия, мексиканските нагуали, даосите или безсмъртните сидхи. Които не чакат да умрат за да минат в другото ниво, а отиват там с "пълния комплект" енергийни полета - не само астрално, ментално и т.н. тела, а и физическо което е вече преобразувано в т.нар. светлинно тяло /т.е. не хвърля сянка, храни се директно с жизнена енергия от околната среда и не старее/.
За тези последните неща обаче трябва време - едни 50-60 г са крайно недостатъчни, затова именно е разработена технологията, която ще обсъдим тук. Идеята не е просто да се живее самоцелно, за да се скъсаш от ядене и пиене - а и да населиш един малък остров с дечурлига  ;D Времето е нужно, за да може тухлата да се превърне в бронз и тогава да се полира, за да стане огледало  ;) С търкане на тухлата /тялото в сегашния му стандартен статус/ просто работата не става...
Утре ще пиша повече /или довечера/, че сега ми е почти изсъхнал един миксеон за варак и нямам време
Поздрави! 

caduceus:
Здравейте,
виждам че се е развихрила една дискусия в другата тема - и това е добре. Но според мен:
1. Няма значение кой какво мисли на база книжни и  теоретични  знания - те просто не вършат работа /поне в конкретния случай/.
2. Никой не е безгрешен и не знае всичко - това че в книгата хората се опитват да обяснят от нивото на сегашните научни теории как работи схемата, е добре - но не е задължително да е вярно  :)
3. Практиката е най-важна - нищо друго. Аз имам някаква по темата, вие не. Така че - ако има някакъв разум в дебелите глави, нека се опитат да разберат преди да говорят...

Поздравления за поста на колегата HristoDimovHristov. Не съм чувал за тия извънземни кралици и т.н. , но има логика технологията да се ползва и извън Земята - просто защото биологичния строеж на тялото със сигурност не е наличен само при човека.

Продължавам с някои данни за действието на златото - както самостоятелно, така и в комбинация с енергийно оргонно поле /нехерцово, скаларно, торсионно, пранично - името няма значение/. Забележете - не става дума за стандартно магнитно поле, въпреки че може да се получи /концентрира, фокусира/ и по магнитен начин. В книгата се говори за създаване на такова енергийно поле както чрез използване на разрязан и обърнат пръстеновиден магнит /методика на Генади Николаев, който го нарича второ магнитно поле/, така и чрез скални блокове, пирамиди, могили и монолити.

Чисто практически златото има много полезно действие върху организма - открай време владетели и свръхбогати хора са използвали златни чаши,чинии и прибори. Това е първия начин - така попадат микрочастици злато в органицма. Вторият е чрез директен допир - златни маски, доспехи и мазане със злато на прах. Третият, най-нормален според мен е активиране на естественото производство на моноатомно биологично злато в организма  ;)
Яденето на злато в метален /колоиден, йонен/ вид е остарял метод. Това е скъпо, бавно /защото тялото трудно го разпространява/ и достъпно само за хора които не си знаят парите. Яденето на т.нар "бял хляб" или моноатомно злато добито по начина, описан в книгата също не е практично - как да правиш златна сол от нещо толкова ценно и да влизаш в схемата с трудното разпространение в организма /+ проблеми със сърцето/...
Най-правилния начин е да си го произведеш сам, вътрешно и чрез подходящата активация - и у вас, а не да стоиш с денонощия по могили и пирамиди  :)
Тук съм съгласен с колегата, който ползва катализаторите на Тюрен - това е правилна идея. Все пак, те са слаб активатор и КПД-то им е ниско - стига дотолкова, че да понатамани баланса. Но не и да играе роля на йонна помпа...

Това е и основната идея - да стимулираме тялото да си направи моноатомно, чисто биологично злато със собствени сили чрез малко помощ за активация на "фабриката". И да осигурим йонна помпа за да влезе всичко произведено в клетката така, че да образува ДНК щит по начина показан в книгата.
Това дава възможност технологията да се ползва масово и без унищожаване на метално злато, като процесът е евтин и достъпен. Как става това и какви експерименти го показват, ще пиша другия път. Според мен въобще не е важно материално злато да влезе в организма - независимо дали е моноатомно или метално, а само енергийната му матрица. На база на нея се стартира процеса за собствено производство  :)

И понеже съм практик, нека илюстрирам един съвсем първобитен, но работещ начин за вкарване на т.нар. златни "йони" в тялото /това е "научното" обяснение/. Рускините масово го ползват напоследък и при правене поне два-три месеца се споделят значителни резултати - лечение на екземи и всякакви стари болежки без значение от вида им.
Взема се поне 5 грама максимално чисто злато /ако е бижу, да е от 22 карата нагоре, най-добре малко кюлче от банка или медальон 24 К - има по 5-7 грама/ и се вари във 100-150 грама вода, докато половината от водата се изпари. Това както обясняват някои хора активирало златото и то отделяло златни йони във водата, която после се пие. Достатъчно е да се прави по два пъти на седмица, златото естествено не се поврежда.
Аз не споделям това обяснение на механизма на действие, но техниката явно работи на практика. Може да опитате и вие, не е трудно. Според мен при кипене става активация на златото, чрез процеса на образуване на мехурчета и натрупването на енергия на границата на водно-газовата среда от типа на Козиревите тестове с излъчване на време.
При активацията във водата се вкарва енергийната матрица на златото /особено при изстиването/ и после тялото си произвежда само М-стейт злато което се разпределя от имунната система там, където е най-нужно.
Поздрави!   
 
ПП
Сега видях че не съм казал защо пък точно златото е важно за органзма - но другия път, че стана доста дълъг пост  :)
 

Аtos:
Въпрос - при последният описан метод, дали би имало значение скоростта на охлаждането на подобна вода?
Знаем, че при повечето вещества, при рязко охлаждане се "запечатва" последната им високотемпературна структура, както при закаляване на стоманата...или аналогията е неуместна?

mi68:
Здравейте,
Както е тръгнало, ще открием седемте закона на Хермес и накрая" Духът управлява материята чрез мислите"! Някои може да останат разочаровани, защото са смятали, че нещата са сложни.
Да пестим време може да ги напишем(законите на Хермес) и да тълкуваме в темата как се изпълняват за удължаване на живота. Очевидно има и други методи за удължаване на живота, може да се развие цяло направление от духовни практики.   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия