Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

купувам UPS

(1/4) > >>

bobi123:
Търся втора ръка /на старо/ UPS над 2000 VA или над 1500 W и нагоре. И 2000 W да е ще е добре, н.п.
Търся да е задължително с права синусоида, не модифицирана.
Искам да го бодна на пелетна горелка GP IV 25 kW.
Приемам всякакви съвети и опит  :)
Успехи !

dymelsoft:
APC Smart-UPS On-Line,1400 Watts /2000 VA, Interface Port (4Х12V/7.2 AH)
втора употреба без акумулатори - перфектен пълна синусоида висок клас.
Звънни на този телефон /+359 32 622 496/, ако имат останали бройки, взимай.
Фирмата се казва "Импакто" Пловдив. Аз съм си купил два броя, най-доброто от APC.
Нов е над 2000лв. Аз го взех за 460 лв. За около 100лв. си купуваш 4бр. нови акумулатори и си готов. Поздрави.

juliang:
Ако ще се топлиш ще ти трябва ток и за циркулационната помпа, щото иначе ще стане беля.

bobi123:
dymelsoft........... 8)
Преклонно благодаря !
Обадих се, разбрах ме се, утре го пращат, кога ще го взема...........?
После ще пиша за резултата.
 :)

--- Цитат на: juliang в Декември 21, 2015, 01:40:46 pm ---Ако ще се топлиш ще ти трябва ток и за циркулационната помпа, щото иначе ще стане беля.

--- Край на цитат ---
Да, да........и тя ще е вързана към UPS-са. Тя е 40 W, малък консуматор, но е добре да работи с права синусоида.
Преди като бях на въглища ползвах един UPS на Интиел 250W, и сега го ползвам ама само за слънчевите колектори+DVR+WiFi и всичко си е наред.

dymelsoft:
bobi123, да не забравиш да си поръчаш и захранващ кабел за UPS-а, че е специфичен и не е включен към него, продават го отделно :). Друго което трябва да знаеш е, че този модел и някои други на APS се включват по много специфичен начин и ако не го знаеш може да решиш, че е повреден :) . За да го стартираш е необходимо да задържиш "Power" бутона докато не чуеш продължителен сигнал и в момента в който го чуеш, трябва да пуснеш бутона за да тръгне UPS.  В противен случай само се включват вентилаторите без самия UPS.
Поздрави.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия