Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
EDM electronics:
Жоро, не мисли, че не се разбира, че за теб не е важно самозахранването. Тук ако си забелязал няма толкова глупави хора. Да, то за теб не е важно, но ти съзнателно отбягваш този въпрос. Бая време го парираш с теория на измерването. :D Той е и причината за всички спорове, отк'а заяви, че си постигнал СЕ. Аз мисля, че вече е дошъл момента в който или трябва да го направиш и да докажеш правотата си, или да намериш абсурдно извинение, да твърдиш, че за теб това не е важно и да продължиш да убеждаваш публиката, колко много СЕ има, а как част от нея /многознайковците/ нищо не разбират.
Един твой колега от форума заяви, че открил вечното фенерче, като подписал запис на заповед, забравих му името :D, но така и не го видяхме това вечно фенерче. Аз по принцип съм наивен и доверчив :D, но друго си беше де се види това нещо.
Надявам се на демонстрация СЪС САМОЗАХРАНВАНЕ, а не лекция по измерване на импулсни токове и напрежения.
h2motor:
Yoro - Как да не е важно дали може да се самозахрани ? Казваш нова енергия за нас и я ползва, тази енергия въобще енергия ли е тогава ? Може би това новото странното не може да се нарече енергия и не бива и не е енергия. Не се заяждам, искам да ти помогна в логиката. Може би има нещо, може не е енергия и не се покрива с понятието енергия.
mi68:
Здравей колега Yoro,
Определено прекаляваш. Даже и да бъркаме Бедини с Тесла какво от това?
Демонстрирай повишаване на честотата, оборотите и самозахранване. Сънувал си външно генератора, но логиката му не. Защо ползваш 5 бобини, отговор интуиция?
Кажи как да подкрепя това зрелище? Можеш или не можеш да направиш СЕ?
Yoro:
Ще го видиш самозахранен EDM electronics, но съм сигурен, че като видиш другото ще разбереш защо пиша така.
Новият генератор който правя няма да има нужда от батерии.Това вече ще е нещо което си заслужава..
Yoro:
За пентаграма mi68 е писано много и то от преди хилядолетия.
Пентаграмът е използван като символ от Питагорейците. За тях особено значима е появата в него на златната пропорция или 'златното средно'. Евклид по-късно го обяснява чрез задачата за "делене на отсечка в крайно и средно отношение" в Книга 6 на "Начала" (вж. по-долу раздел 'геометрия'). През ренесанса тези интереси отново се възраждат и намират различни прояви
И не само те. Символ ма мощ.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия