Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

Еднополюсния двигател на ТЕСЛА

<< < (36/68) > >>

Радико:

--- Цитат ---Абе колеги, какви високоволтови бързи импулси прескачат в акумулатора след като, вътрешното съпротивление на разреден акумулатор е много малко. Закона на Ом ко стана с него да не би да е объркан нещо
--- Край на цитат ---
Да объркан е, в същност само изглежда объркан защото при високоволтовите импулси действа закона на Ом  за променливият ток даже се намесват и принципите на високочестотните токове
 защото скоростта на нарастване на тока: делта I е съпоставим със скоростта на нарастване при високите честоти. При това положение и най леко завиващите проводници стават индуктивности, всички изолатори стават кондензатори и е невъзможно на практика да начертаеш читава еквивалентна схема и на най просто вързаните проводници. А относно странните определения на етера: Колеги стегнете се, етер това е нещото което предизвиква и гравитацията и магнетизма и материята. Неадекватен е такъв въпрос като:
Абе това нещо гравитацията ли го предизвиква или етера. Все едно да пътуваш от София към Пловдив с кола и да попиташ:
Абе нии ся на магистралата ли сме или сме в колата.     

krasias:
Радико, етера не предизвиква гравитацията, магнетизма и материята а ги поддържа енергийно. Той е универсална захранваща енергия. Една енергия която захранва всичко.

hyparh:
Добавям и времето към гореизброените свойства на етера. По-голяма гъстота на етера - забързване на локалното време, т.е. на абсолютно всички процеси от микро- до макрониво; разреденост на етера - забавяне на времето/процесите.

h2motor:
 Науката е модел, тя не е реалността в нея има нещо като оператора GO в програмирането а в реалността той не съществува. Реалността е в непрекъснат поток, тя не е в редове като компютърна програма, тя е в един единствен ред. :)
Вакума има и магнитна и диелектрична проницаемости, той е модулатор и прехвърля информация записана върху самата материя пак на нея - информацията, материята и вакума създават времето и материята съществува в него.
 Иначе че в акумултора под действие на тези импулси се случва синтез и от водород се получава хелий съм сигурен, а енергията от този синтез отива в по голяма разлика между електрохимичния потенциал на електродите и те повърхностно се променят. Т.е . убеден съм че се добива съхраненна енергия.
 Пиша това за някой който търси информация да я намери, не за да споря или някой да тръгне да ме разубеждава че съм в грешка.При всички положения е грешка, но тя е вярна.Информацията се променя, материята се променя и тогава времето и то подлежи на промяна. Ако можем да променяме материята като я модулираме с определено количество информация, ще можем да пътуваме във времето а това е много интересно. :)

Yoro:
Здравей dmitarp!

"Генератора на Жоро подава високоволтови кратки импулси между електродите, при което прескача искра между тях, като цялата енергия на импулса се изразходва за образуването на тази искра. Никакви електрохимични процеси не протичат, просто няма време за тях, или ако протичат те са без никакво значение."

След като си наясно,че нищо не се случва обясни ако можеш какво се е случило с батерията,че след като е обработена с генератора се зарежда бързо и с нормално зарядно устройство и то с нормален ток на зарядка.Като пиша бързо имам предвид между 15 и 30минути.Зависи от батерията.
Ако не е променен електролита това не би се случило.

А етера го има въпреки,че повечето не искат да проумеят истината.
Който си е забил носа в дървото никога няма да види гората която го заобикаля...

Поздрави!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия