Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla
Еднополюсния двигател на ТЕСЛА
Yoro:
Точно в електролита се случва нещото.
Сигурен съм,че и други го ползват за тази цел.
Вижте единия от генераторите на Капанадзе.
Той ползва нещо такова.В кофата сигурно има някакъв електролит и там е искрището.
https://www.youtube.com/watch?v=ADr1lT9MeIE
mito_kupona:
Не Yoro, разрядника е извън кръглата кутия, а и тази кутия отзад е отворена и от нея излизат един сноп кабели и няма, как там да има някаква течност.
fantom4e:
--- Цитат на: h2motor в Октомври 21, 2015, 04:42:06 pm ---fantom4e- според мен тези импулси от този генератор вдигат разликата в електрохимичния потенциал анод - катод на батериите просто и това се вписва в модела на физиката и химията и не излизат извън него.Също така се случва и студен синтез на хелий от водород и енергията от него отива и тя за формиране на тази разлика а не само енергията която е в импулсите. CFR е възможен и то точно в електролизер - батерия и няма да го извади от строя поради високата температура в реактора, защото синтеза се случва в много миниатюрни пори с ниска температура.Така че наистина се произвежда енергия.
Може да не съм прав, във физиката магнитното поле е дефинирано много мъгливо и не е ясно то има ли материален характер и кои са частиците които се движат. Дефакто има много технически устройства за които според науката не е много ясно как работят, но те се ползват масово и си работят :)
--- Край на цитат ---
Не бих коментирал ко работи преди да съм се запознал с подробности.
Студеният синтез едва ли е.
CFR -студен синтез? не съм срещал информация за подобни явления при батерии/електролизьори и т.н. Тва с порите предполагам е твоя интерпретация, но ще те разочаровам - няма такова нящо.
А тва за маггнитното поле и технически устройства е фантазия причинена от невежество, не се обиждай моля, нищо лично
Yoro:
Здравей колега mito_kupona!
Може и да бъркам,но искрището към изходната намотка не се включва а към високоволтовата част на схемата.Това според мен е защита от високо на изхода.Изгледай филма без да превърташ и забележи какво показват в близък план преди да включат лампите.Показват,че там няма искра и включват лампите.А в кофата отзад влизат проводници но от горния край...
:) https://www.youtube.com/watch?v=ADr1lT9MeIE
krasias:
Yoro, тогава трябва да обясниш защо става със всякакъв вид електролит, обаче без Бедини генератора не става.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия