Автор Тема: Индийско СЕ  (Прочетена 8212 пъти)

Неактивен GreenHulk

 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 212
 • Пол: Мъж
 • Астронавигатор
Индийско СЕ
« -: Октомври 03, 2015, 02:10:39 pm »
Твърди се, че на базата на системата на Брус де Палма (хомополар,униполярен генератор) индиец е постигнал 300% СЕ с AC.
Някой нещо да е срещал за това?
Твърди се че индийското правителство нямало да потиска използването.

http://wearechange.org/india-permits-free-energy-technology-despite-threats-from-uk-us-saudi-arabia/
http://www.tewari.org/
« Последна редакция: Октомври 03, 2015, 05:26:12 pm от RUS »

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 167
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: Индийско СЕ
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2015, 08:23:36 pm »
.............."Ние вярваме, че RLG е основно откритие, не нововъведение. Първото основно откритие на човечеството е овладяване и контролиране на огъня. Вторият е колелото. Третият е овладяване и управление на електричеството. Четвъртият е овладяване и контролиране на атома. The RLG може да се превърне в колело, без използването на огън (изкопаеми горива) или на атома (атомни централи). Това е иновация на 21 век. В първите четири от тези нововъведения се състоеше разбиране на материалните елементи. The RLG се основава на разбирането на нематериалните свойства на пространството. Търсенето на Парамахамса Теуари за природата на реалността го е довело от проучване на древните Веди на Индия до формулирането на Space Vortex Theory. Това е нова теория, обединяваща отношението между пространство, маса, инерция, светлина и гравитация. Като се започне с принципите, описани в ведическите текстове, Теуари успя да очертае математически модел, който обяснява думите на Tesla, когато той каза:

"Всички основни въпроси идват от първичната субстанция, или слабост след зачеването, изпълвайки цялото пространство, Акаша или светоносния етер, който е в действието на живота, дава Прана или творческа сила, която поставя под съществуване, в безкраен цикъл всички неща и явления . "- Никола Тесла", най-голямото постижение на човека ", 1907

По думите на Теуари:

"Универсалният въпрос е създаден в резултат на прана, тъй като прана е aakaash в движение, и aakaash е първоначалната СУПЕРФЛУИД - Основата на Вселената."

Концепцията, че ефективността не може да бъде по-голяма от 100% се дължи на непълно разбиране на свойствата на пространство. Вторият закон на термодинамиката, трябва да бъде променен, за да вземе под внимание факта, че пространството не е празно, тъй като са ни учили през последните 150 години. The RLG работи на това, което се нарича "над единство." Много опитни електроинженери, ангажирани в производството на AC генератори са независимо тествали RLG и потвърдили степен на ефективност, които съм наблюдавал. Това е подходящо време за физиците да се измъкнат от пътя си и да променят своите теории, докато инженерите отиват към бизнеса на проектиране и производство.

Моделите на теория и математически могат да бъдат намерени на адрес:

TEWARI.ORG

Последно Пресата:

Asia Times член

Tewari
Парамахамса Tewari, Background

Парамахамса Теуари е роден на 1 юни 1937 г. и завършва през електротехника през 1958 г. от Banaras Engineering College, Индия, и е на отговорни постове в големи инженерни строителни организации, най-вече в ядрени проекти на Министерството на атомна енергия, Индия. Той също бе дебютира в чужбина за една година в Douglas Nuclear Project Point, Канада. Той в момента е пенсиониран изпълнителен директор Nuclear, ядрена енергийна корпорация, Министерството на атомна енергия, Индия, и е бивш директор на проекта за атомна мощност на Kaiga Project.

Основи на физиката привлекли въображението Теуари сам от ранните училищни и колежански дни. През последните четири десетилетия новите си идеи за основния характер на пространство, енергия и материя той конфигурира в определена форма, от която се очертава нова теория (Space Vortex Theory). Теорията показва най-основният въпрос за връзката между пространство и материя точно прецизиран, че пространството е по-основно субект, отколкото неизвестност. Физическаото значение на маса, инерция, гравитация, заряд и светлина се разкриват чрез разширяване на анализа в теорията отвъд свойствата на материалите и в долната основа на пространството, което отново се разбива на fieldless кухини, показвайки по този начин границата, до която една физическа теория може евентуално да достигне. Истинската Вселена е доказала, че е противоположна на настоящите концепции на бетон-материя и празно пространство. Книгите доказали, че той е автор на Space Vortex Theory са:

Значителното пространство и Void Природата на Начални Материал Частици (1977)
Космически Вихрите на енергетиката и Matter (1978)
Произходът на Mass Electron е, Charge гравитационна и електромагнитни полета от "празно пространство" (1982)
Отвъд материята (1984)

За практическата демонстрация на производство на електрическа енергия от средата на пространството, Теуари е построен reactionless генератор, който работи при свръх-единство ефективност, като по този начин показва на физиците, че са били с погрешни  схващания за природата на пространство цели 110 години и той е показал, че пространството е първичен източник на енергия за производството на основни форми на енергия."
......................

Неактивен teofilius

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 711
 • Пол: Мъж
  • Teosfera - free energy - antigravity
Re: Индийско СЕ
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2015, 04:42:09 pm »
Ако китайци го бяха направили този генератор, то енергията в него нямаше да идва от ПРАНА а от ЧИ. Индианците пък щяха да кажат че е от Великия Дух изпълващ Вселената и прочее. ;D