Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

генератора на Васмус

<< < (3/6) > >>

Радико:
И според мен клипа е направен доста тенденциозно. По същият принцип мога да докажа на всеки колко е вредна електрическата крушка с нажежаема жичка:
Обгърната с ръка светеща 75 ватова крушка и я задръжте за същото време колкото е дълъг клипа  ;D ;D ;D Това както се сещате ще се отрази ужасно вредно за ръката ви. Предричам поне втора степен изгаряне.
А "безвредните" ЛЕД лампи се оказаха много по вредни за очите. 

plcsoft:
Призовавам колегите, да не издребняваме. Ако все пак не ви е ясно въздействието на "силно" ВЧ поле върху клетките, мога да ви обясня. А относно женските качери съм напълно съгласен. :) :)

juliang:

--- Цитат на: plcsoft в Декември 01, 2015, 03:53:48 pm ---Призовавам колегите, да не издребняваме. Ако все пак не ви е ясно въздействието на "силно" ВЧ поле върху клетките, мога да ви обясня.

--- Край на цитат ---

Не е зле наистина да се обясни, защото само това че свободно сложена луминисцентна лампа свети когато се доближи до разни устройства за мен е сигнал, че не е добре да се задържам покрай такива дивайси.

plcsoft:
Добре!Характерното за това въздействие е че, прониква и се разпространява във вътрешните органи на човек в дълбочина. Като се образуват микропроводящи участъци между клетки, тъкани и органи със различна проводимост и потенциал.При силното високочестотно електромагнитно поле имаме два вида въздействие. Първият вид въздействие е така нареченият ток на утечка. Характеризира се с това че, този ток протича между човешки органи и клетки със различен потенциал. До определена сила на електромагнитното поле тези токове не са опасни, напротив дори са полезни. Много по-голяма вреда нанася обаче вторият вид въздействие на това поле а именно Топлинното. Прониквайки във вътрешните органи  в зависимост от честотата, ВЧ електромагнитното поле води до загряване на клетките, органите и е особено опасен за невроните, демек мозъчните клетки и кръвта. Над определен праг влияе и върху метаболитните(не знам дали правилно го написах) процеси протичащи в телата ни. Но, независимо колко е слабо ВЧ електромагнитно поле винаги оказва влияние върху човешката психика. Като понижава и енергетиката ни. Това е задължително знание за човек притежаващ 5 квалификационна група по-електробезопасност.  ;)

RUS:
Висока честота = skin ефект...повече едва ли има нужда да се говори.
Електростатично е различно от електромагнитно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия