Автор Тема: Научна физикална радиестезия (радиодезинтеграция). Луи Тюрен  (Прочетена 90252 пъти)

Неактивен az_skeleta

 • Активен
 • **
 • Публикации: 294
 • Пол: Мъж
А не ви ли се струва че живота на хората е ограничен изкуствено? Я си представете едно дете да отиде на училище и да учи 10 урока цяла година, при условие че може да ги научи за 2 седмици.
 Атос, аз до колкото си спомням в "документите тера" съществата създатели са ни направили за да си живеем на земята. Според мене на земята е имало поне още 2 различни раси в различни времена преди нашата.

Velektra

 • Гост
Освен това, ако човек не е здрав, то той вреди и на останалите около себе си.
И не само за физическото здраве е така, а и за чуствата, мислите и др. подобни.

Неактивен gensdi

 • Наблюдаващ
 • Публикации: 10
 • Пол: Мъж
Отговорни за здравето и продължителността на живота са костите. Толкова много неща се случват между костта, мозъка и всички други органи, че в момента това се оказва най- желаната тъкан на изучаване.  Има поне четири костни хормона, които имат функция на „куриери”, но може да съществуват и повече. Учените едва сега започват да разчитат какво може да означава това послание за здравето. Каталогизирането и изследването на хормоните би трябвало да предложи и по-разнообразен начин, по който ще започне да се гледа на регулацията на захарта, енергията и мазнините в организма.
От известните костни хормони посредници – стеокалцин, склеростин, фибробластен растежен фактор 23 и липокалин 2, последният привлича най-голямо внимание. Той се освобождава от костите, когато в организма има настъпила бактериална инфекция. Освен това, той влияе на мозъка при контрола на апетита.
Костите непрекъснато се обновяват чрез енергийно-интензивно ремодулиране. Клетки, познати като остеобласти, са предшествениците на новите кости, други клетки, остеокласти, унищожават остарелите костни тъкани.
 Ако наистина се докаже този обрат, скелетът трябва да притежава фино регулиран механизъм, който позволява на цялото тяло да бъде в синхронизация с това, което се случва на скелетно ниво.
А от тук нататък, пътят към дълголетието вече ще е по-равен  ;)

Неактивен edin

 • Специалист
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 283
 • Пол: Мъж
 • Гениалното, винаги е просто
Разбрах, че по времето на Тюрен, вълната на Земята е била 7,8 метра. Ясно е че нещо доста кофти, се случва. Земята боледува и явно не е далеч бъдещето, когато планетарния дух ще я напусне, а с това и ще дойде самия край на играта тук. Информации от различни източници, вече намират своята събирателна точка. Просветлени казват "до 100 години", учени казват "до 100 години". Вероятно са прави.

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 244
 • Мисля, следователно...мисля!
edin, резонансът на Шуман не е само мит! И той се променя...тревожното е, че никой не може да даде смислено обяснение - ЗАЩО?

gensdi, и аз харесвам сериала "Доктор Хаус", но разглеждането на човешкото тяло само и единствено като сложен механизъм (и нищо друго), не дава отговори на много въпроси!

Това за костите е...вярно, но е една плочка от пъзела!
Това, за вредните лъчения (изкуствени или природни) - също е вярно!
Това, за вредните храни, въздух, вода и изобщо среда на живот...и то е вярно!
Това, че негативните мисли и настроения или въздействието на негативни хора имат ефекта на бавна отрова върху организма...доказано е!
За тютюнопушене, алкохол и наркотици даже няма да говоря (аз самият съм пушач).
 Може и да пропускам доста други неща, но...представете си срещу колко много фактори се изправя човешкият организъм в ежедневието си? Всяка минута, всеки час, всеки ден...десетки години наред!

Е...как да доживее до 1000 години, например?
Направо си е чудо, че има хора на 80, които са и адекватно мислещи, на всичкото отгоре :D

az_skeleta, според първоначалния план, наистина сме "замислени" с около 5-600 годишен живот...после генните инженери-създатели са решили да го съкратят. По какви причини, можем само да гадаем? Може би от опасения за пренаселване, може би от други съображения?
Вижте библейските предания - има персонажи, които са живели по 400-500-600-700 години.
Някой ще каже - пълна измислица! Ок, защо да си го измислят? Кому е нужно?
По-голямо "чудо" би било някой да извърви целия си житейски път за 15-20 години, сътворявайки невъзможни за нас неща, не е ли така?

Може на някой да му се стори смешно и банално, че споменавам учените ни от БАН, но именно те откриха, че женският геном (в сегашната му структура), датира от около 150-160 000 години, докато мъжкият е "едва" на 60 000 години!
Т.Е. - никой мъж на Земята няма МЪЖКИ  прародител, който да е на повече от 60 000 години!
Логическият извод?

Някогашният мъж=провален проект в генетичен план! Заличаване и създаване ОТНОВО!

Проблемът ни е, че сме арогантни спрямо древните повече от тийнейджър спрямо родителите си...смятаме се за по-знаещи, по-можещи, по-умни и...всичко "ПО"...
И както тийнейджърът трябва да го "очука живота", за да "миряса" и разбере, че родителите му не са били за подценяване, така и ние - трябва явно доста да ни "бъхтят" нещастията, че да узреем като раса!
Толкова войни не ни ли стигат за това...?
« Последна редакция: Юли 07, 2017, 05:42:51 pm от atos »