Форум > Препратки, сайтове, източници
Научна физикална радиестезия (радиодезинтеграция). Луи Тюрен
Аtos:
edin, не ме разбирай погрешно!
Не отричам принципите на Тюрен, не отричам и че устройствата може би работят!
Казвам, че филмът е пълна пародия!
В толкова много словоизлияния (ако преводът е точен) прозира такава шаблонизирана школувана словесна еквилибристика, която може да обърка масата, да, но мислещ човек няма как да не забележи противоречията в обясненията!
Енергии, енергии, информация, енергии, вълни, енергии, информационни вълни, информирани енергии, вълни от информация, енергийна информация, вълни от енергия, енергия от вълни...
Няма стройно обяснение, разбираш ли?
Когато казва, че Тюрен е открил как "третата вълна" носи информация за обекта (дърво, кристал), поне да каже как го е установил?
Открил информационен код с форма на пеперуда - ок, но не казва как го е "наблюдавал"?
Когато човек твърди подобни неща - че някой е открил/установил нещо, би трябвало да каже как, с какъв метод поне?
В противен случай прави аудиторията на глупаци и арогантно смята (по презумпция явно), че трябва "простолюдието" да го възприема като Месия!
Ако не можеш/не искаш да обясниш нещо детайлно и докрай, по-добре не започвай!
Пак ти казвам - не отричам Тюрен и изследванията му, но филмът е провал!
П.П.Тъжно е да видя ерудиран човек като теб да пише българия...
Аtos:
Всъщност...напират в мен разни въпроси...
Запознаването с трудовете на Тюрен някаква дълбока тайна ли е? Световна конспирация, нещо засекретено или всеки, който има желание може да се добере до тях?
Щото...ако са достъпни, как само един-единствен човек в света е успял да ги проумее и приложи на практика?
Ако е така, излиза, че всички останали не ги разбират (в това число и аз, и ти, и Генчо, и Енчо...), а приемат всичко на доверие?
Е, това не е ли вече религия или греша?
Къде греша?
edin:
Няма как, филмът да обясни всичко. Той не е и правен с тази цел. Ако някому нещо не му е ясно и има въпроси, пак казвам, че има какво да чете, ако желае. Филмът, може би умишлено е направен така. Да събуди въпроси и ако човек тръгне да търси отговори, да ги намери, а може би и повече, от колкото е очаквал.
От метода на Тюрен, само едно нещо не е ясно и то е под патент. Това е знанието, как да се импрегнират вълни в инертен материал, така че да останат там, за период от 250 години. Всички други опити са повторяеми от знаещите и можещите.
Dedo pop:
Що ли ми прилича на кудуцейковите магнити?
edin:
Открий приликата попе.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия