Форум > Препратки, сайтове, източници

Научна физикална радиестезия (радиодезинтеграция). Луи Тюрен

<< < (10/28) > >>

gonzo:
Тия от Славейков са абсолютни мошеници, поръчах книгата и след като не ми отговориха на мейла им звъннах на телефоните. Отговориха, че е станала някаква грешка и приеха поръчката. След седмица им звъннах отново, имали проблеми в склада, да изчакам. След което получих 2 мейла, за приетата поръчка и за това, че количествата са изчерпани с извинения...  Странното е, че мейлите бяха пратени не от мейла на Славейков, а някакъв друг мейл.  Тогава посетих борсата на площад Славейков и на сергиите намерих книгата която се продава за 80лв. Иначе цената и е 20лв, с доставката 24. За съжаление няма да прочета тази хубава книга...

az_skeleta:
http://www.helikon.bg/books/216/-%D0%9D%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D1%8F_40123.html
Аз си я взех оттука и гледам че има налични все още

gonzo:
Благодаря на az_skeleta ! Потвърдиха ми поръчката.

delux:
Привет на всички колеги
Относно темата Радиестезия и Тюрен , има достатъчно информация в сайта на "Асоциация Луи Тюрен България"
 www.alt-bg.com
Всяко липсващо звено от книгата е засегнато в сайта и форума на Асоциацията
Научих много полезни неща за метода Тюрен и неговото приложение

emskia:
Здравейте,
Забелязах че няколко човека от темата разполагат с книгата "Научна физикална Радиестезия" на Луи Тюрен. Силно се надявам някой да види моят пост и да ми окаже малка помощ със сдобиването на тази литература. Все още съм начинаещ в тази матеррия, но имам желание да развивам способностите си. Очаваквам отговори.
Благодаря предварително! :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия