Форум > Препратки, сайтове, източници
Научна физикална радиестезия (радиодезинтеграция). Луи Тюрен
Аtos:
Хълк, "От гледна точка на еволюционната//възходящо движеща се езотерика" и електричеството може да е силно опасно за здравето...
caduceus:
атос
Опитвам се съвсем кротко и възпитано да кажа на колегата да не смята тухлата на Тюрен за библия. Нищо повече. Но все пак леко се дразня как ми говори поучително за вредни вълни и други такива неща, с които най-вероятно не се е сблъсквал на живо... Личният опит е най-важен. Затова който пише по такива теми е добре да е запознат реално, а не само книжно с материята. Аз го правя вече около 30 години, имам една купчина изделия в тази област и знам точно какво говоря. Практически.
Виждам че колегата Хълк пише за трето око, езотерика и т.н. Има много пътища и те не се изключват взаимно. Например менталната радиестезия в един момент води до пряко възприятие. Нищо не е грешно и всеки си има свой начин на развитие
edin:
Колега Кадуцеус, явно пишете на поне 5 ракии. Много егоцентрично се изказвате, а думи от сорта "Да сте чували..." с последващи алабализми, не говорят добре в една дискусия. И да ви отговоря, не не съм чувал за тези ала бала, но някой ден може би ще чуя, ако ми е на кеф.
--- Цитат ---Никой уважаващ себе си радиестезист няма да помъкне линеали, графики и РА трупчета със себе си за да свърши нещо - още Върн Камерън се е справял само с едно махало и малко мисловна настройка.
--- Край на цитат ---
Ти не си чел книгата! То е ясно. Иначе нямаше да пускаш розов шум в темата.
Радиестезия ПРАКТИКУВАМ от 6 години, но не по чистия метод Тюрен, въпреки дигиталния вълномер и махалата. Ти може да се занимаваш от 30 години, но нали знаеш, че една подметка, колкото и да я вариш, подметка си остава.
--- Цитат ---с които най-вероятно не се е сблъсквал на живо...
--- Край на цитат ---
Колко интелигентно предположение. Така сигурно си правиш и катализаторите - с предположения. Нещата с които съм се сблъсквал, биха убили човек като теб. Я кажи, колко хора си излекувал, премахвайки вредните вълни от тях? А да си изследвал бъдещето с радиестезия и 100% точност?
Явно влезе да осереш темата, ама неми пука. Пък ако ми запука, ще ида при Майстора на гости. Да не съм се сраснал с форума...
пп. в училище, всички си четяхме уроците, ама накрая, някои имаха 2, а други 6. Сети се сам, защо.
GreenHulk:
"Не се гаси туй що не гасне" ::)
hyparh:
Пишете си спокойно, клоновете и подклоновете на науката са необятни, всеки си хваща клончето, което му допада :)
Кадуцеус или Един, можете ли да кажете какво ви говорят тези два цитата от различни източници?:
"Цинкът поставен на лунна светлина се импрегнира с другите останали лунни тела и знакът е (-),оловото на слънце се импрегнира с останалите 83 слънчеви елемента и е (+).Между този цинк и това олово констатираме закон за подобните, махалото бие м/у двете тела. Ако ги поставим едно в/у друго следва моментна дезинтеграция и в този момент м/у тях вече няма закон за подобните."
"Помните ли онова нещо с медните сплави? Чрез флуктуация под правилен ъгъл с индуцирано радиационно поле, медта е индуцирана с други елементи. Илюзията за материята е смесена, полетата в сферата на влияние се застъпват едно друго, но основната сила се отразява в този процес и приема квази-биполярен характер. Получената връзка и полето в този случай не са стабилни в нормалното състояние на материята и са неподходящи за действие. В резултат на това целият спектър се променя към по-висше плазма-състояние..."
Удебелените думички ми изглеждат напълно взаимозаменяеми. Всъщност изглежда е описан един и същи процес, но с различни думички и се разглеждат различни хим. елементи. Механизмът на този процес не ми е ясен, може би книгата на Тюрен ще помогне?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия