Животът- начин на употреба! > Екология

ИСТОРИЯ

<< < (11/12) > >>

vitan:

--- Цитат на: piton2012 в Май 15, 2015, 05:17:18 pm ---И елементарни неща не се разбират, но и аз няма да обяснявам.
--- Край на цитат ---
Ще гледам това ми нещо да е последното в тая нишка, обаче:

1. Няма нещо от това, което си писал, което повечето русофили да не знаят.
2. Запада роди термина:

Либерастия = либерализъм + педерастия (в мисловен и поведенчески план, не толкова биологичната)

Ай ся, провери как с лекота в Норвегия отнемат деца от родителите им.
Оня масон, който изпотрепа 1 остров с деца, искаше и върху това да обърне внимание. Защото е бил отнето дете.
Това съвсем например, мога да пиша до утре!!!

Русия се опитва да запази класическата европейска цивилизация от западната педерастия в нравите!

--- Цитат на: piton2012 в Май 15, 2015, 05:17:18 pm ---И елементарни неща не се разбират, но и аз няма да обяснявам.
--- Край на цитат ---

piton2012:

--- Цитат на: piton2012 в Май 15, 2015, 05:17:18 pm --- 
  Не ми отговаряйте тука.

--- Край на цитат ---
и

--- Цитат на: piton2012 в Май 15, 2015, 05:17:18 pm ---    И елементарни неща не се разбират, но и аз няма да обяснявам.

--- Край на цитат ---

Да, така е. Целта ми обаче не е да се заяждам с някого и да трупам нови и нови неща. Много пъти съм писал нещо, след което трябва дълго да разяснявам, понеже някой нещо не схванал. Друг път след време се появяват други писатели и почти цитирайки ме,изказват "собствените" си мнения.

--- Цитат на: vitan в Май 15, 2015, 05:36:15 pm ---
1. Няма нещо от това, което си писал, което повечето русофили да не знаят.

--- Край на цитат ---
  Радвам се, ако е така, но или ти не си прочел всичко или те не го показват, няма да казвам защо. Освен това, аз пиша едно, а отговорите са извъртяни. Звучи като, "Абе аз знам, че те /руснаците/ изнасилиха сестра ми, обесиха баща ми и изкормиха майка ми, но аз ги обичам защото в Норвегия има педали. Има я. Навсякъде ги има. За това казвах, че е по-добре да не дълбая. Да не се "стреляме" с някакви данни. Кой колко. И Руската дупка е голяма и може много да се копае, но няма смисъл. Казах го, колко повече са жертвите на комунизма от тези на хитлеризма няма особено значение. Това са хора. Човешки животи. Ти ще изкараш повече или аз и единият ще "победи"? Казват му пирова победа, защото имало един цар Пир, но какво ли задълбавам, всеки го знае. Изобщо тука всеки знае всичко и е най-прав. А мога да се връщам назад и да цитирам изказвания и прогнози на "много знаещи", които нещо не се сбъднаха. След като наприказват глупости и видят след това безмислието си, ги обхваща амнезията. Любимата болест на българският народ. Любимата болест и на престъпниците. Който ги защитава, не е много по-добър от тях. И повечето политици са точно такива. Кагебееца също. И, ако защитата им тука носи някому дивиденти /рубли/ нека продължава. Всеки има нужда от храна.
   Та в Норвегия така. Гейове и гейки. Ама то същото и в САЩ, и Европа, че и в Азия. Дори в България. Само не ми казвайте, че онези, са по малко.
Преди време като писах, за масовото милионно изнасилване в Германия, ми отговориха " Е, че какво толкова, вчера убили другарят му и той днес си го изкарал на новородени, още неродени и т.н." Да, ама не съвсем. Едно е при тъпата военщина да загинеш в бой /след това единият герой, че е убил врага, а другият герой,че загинал/ друго е гаврата с личноста. За някои е все едно. Човешкият род деградира. Не само в Норвегия, а навсякъде. Тези приказки са за друго място и ще помоля модератора да ги премести където сметне за добре, в кофа, политици, танкисти или ако иска в нова гейска тема.

Аtos:
Питоне...жалкото е, че не деградира...това си е чисто израждане на ценностите, в семеен, социален и к'ъвто се сетиш аспект.
Не обсъждаме сега, кои са причините за това...
Сега не растат мъже, а "педеросексуални", каквото и име да им сложиш - все тая...
Едно време поне имахме казарма...

EDM electronics:

--- Цитат на: piton2012 в Май 15, 2015, 08:56:45 pm ---
Преди време като писах, за масовото милионно изнасилване в Германия, ми отговориха "

--- Край на цитат ---

Абе ти фашист ли си, гей или капиталист-демократ, че ги защитаваш тия уроди бе.
Седнал си да ревеш за някакви изнасилени. Ами ей сега ти обяснявам защо, че бая си надул бройката на изнасилените, и дано разбереш:
Ми нападат за пореден път Русия /СССР тогава/, избиват всичко масово, над 20 мил. руснаци, масови разстрели и кланета и изнасилвания.Руснаците само за битката за Будапеща дават над 120 000 жертви - войници и ние българите даваме от доброволните отряди много жертви /не знам колко/ при р. Драва. И искаш като отидат в бърлогата на звяра да го черпят с бъклица и дрян ли? Ми война е, изнасилването е най-малката жестокост, която може да ти се случи на война. Когато са избити всичките ти близки и другари в родината и си заклещил окупатора, озурпатора и убиеца, изнасилването като възмездие е като помилване и погалване по главата.

Само идиот не би схванал и подлизурко, като Плевналиев.

Ето едно видео на колоритния Жириновски, какво казва на новите фашисти от 4-тия райх: https://www.youtube.com/watch?v=bdJqeSyy7KA

Ей така се прави, като него.... а не с робското българско самосъзнание.

Радико:
EDM electronics, piton2012
Много дибри и достоверни доводи давате и двамата, обаче не знам защо, но като чета всичко това и имам чувството, че  съм влезнал не в "Мазето" а в някакъв форум дето си ги мерят фенове на Левски и на ЦСКА  остава само да прочета: Елате бе свини утре в западният парк да ви пребиеме. И отговора: Добре бе говеда в 6 часа сме там и ще ви изкормиме.
Ха престанете да се делите и палите едни Русофили други Българофили  трети Американофоби. Станете накрая граждани на света. Явлението "Държава" е крайно деградирало и девалвирало не само като понятие но и като същност.
П.П. обръщам се към вас двамата само формално. Това обръщение се отнася за всички четящи и пишещи в тази тема.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия