Животът- начин на употреба! > Екология

ИСТОРИЯ

<< < (9/12) > >>

edin:

--- Цитат на: svetlio760 в Март 01, 2015, 08:33:25 pm ---Eдине, не си ли чувал девиза, че зад всеки велик мъж стои жена ;)
 В момента жените са ни иззели всичките функции с тия феминистични дивотии за равенството на двата пола,

--- Край на цитат ---

Ти пък къде в битието българско, видя такова изземване? Аз лично не виждам подобно нещо. Много американска пропаганда четеш колега! На запад наистина има такива напъни и разни измислени движения и организации, които са създадени от кукловодите с определена цел, а именно объркване на мисленето, съответно объркване на енергиите, най-вече женските. Нали знаеш (или не знаеш), че макар да си с патка между краката, имаш и женско в себе си, например дясното полукълбо на мозъка. В организмът ти тече и мъжка и женска енергия. Жените и да не искат, пак смучат енергия, защото са пасивното ИН, нещо им липсва (вместо чеп, имат дупка) и нямат вина, че смучат енергия. Те просто, така си функционират.

piton2012:

--- Цитат на: paparosko в Март 05, 2015, 09:09:10 pm ---Има ли земляни?
А космополити?

На Земята е по-добре от другите планети.
В Европа е по-добре от другите континенти, а България - не я давам за другите европейски страни.

Може ли да си истински българин - патриот, в същото време да си се вкопчил със зъби и нокти за родния си град, а другите български градове - кучета ги яли!
Да признаваш само твоя квартал и твоята махала, а другите - мани ги!
Да държиш само на собствения блок, а другите от махалата - не струват!
От блока да почиташ само съседите на етажа, защото другите не заслужават.
И в крайна сметка от етажа кат твоето семейство няма друго, тъй прекрасно на света и в него един, единствен българин - патриот!

Е, не искам да съм такъв, мамка му!

--- Край на цитат ---
Първото не изключва второто, но това с Аспарух няма връзка. Космополитите също са земляни. И кой признава само себе си? Еснафите. Искаш да кажеш, че патриотите са еснафи? Левски е еснаф? Ботев, Бенковски, Раковски...? Грешка. Те загинаха, за да можеш днес ти да стоиш и да пишеш тук. Е, да има и други версии. Те са никой, загинали напразно и никой не им е виновен за това. Ти може да псуваш, но за мен това е срам.

--- Цитат на: Velektra в Март 05, 2015, 08:25:58 pm ---Явно, че в България най-малко са българофилите!
Вместо да милеете за Русия или за САЩ по-добре помислете за България!
Не разбирам как могат, уж българи, толкова много, истерично и фанатично да се превъзнасят по Русия или САЩ?!?!

--- Край на цитат ---
Могат именно за това, уж българи. Разбираемо е на другите да не харесва, нека не се сърдят, но аз пиша в тази тема за българите. Левски е казал, че в тази република всички ще живеят в мир, българи, турци, цигани. Е, нека живеят, не разбирам защо ще им пречи българската история. И аз ям китайско, без да съм китаец. Разбирам и всички други, които искат обсъждане на жици, магнити и технологии. И аз искам. Но никой нищо не подава. Освен жиците, слушате и музика. По някога някой може да ходи и на театър. Така, че историята едва ли е толкова "страшно" нещо.

paparosko:
Те загинаха, за да можеш днес ти да стоиш и да пишеш тук.

Това може да го напише само един материалист.
Човек освен тяло има и душа, ДУША!

Нищо не е случайно, запомни го!

edin:
Нали. А освен, че човек има нематериално в себе си, то има и предварително предначертан път, който включва точно определен живот, взаимодействия с останалия свят на всички нива и накрая, точно определен вид смърт. Това е матрицата и случайни неща няма. Матрицата работи, с точни алгоритми и още не се е родил оня, дето да ги заобиколи. Иначе е пълно с егоманиаци, които са твърдо убедени, че в тях е контролът на живота. И да мислиш така и да не мислиш, на матрицата не и пука, защото тя просто Е.

GreenHulk:

--- Цитат на: edin в Март 06, 2015, 12:52:57 pm ---Нали. А освен, че човек има нематериално в себе си, то има и предварително предначертан път, който включва точно определен живот, взаимодействия с останалия свят на всички нива и накрая, точно определен вид смърт. Това е матрицата и случайни неща няма. Матрицата работи, с точни алгоритми и още не се е родил оня, дето да ги заобиколи. Иначе е пълно с егоманиаци, които са твърдо убедени, че в тях е контролът на живота. И да мислиш така и да не мислиш, на матрицата не и пука, защото тя просто Е.

--- Край на цитат ---

Варианта е излизаш постепенно и частично от влиянието ма Матрицата/Илюзията/Кармата. Хубавото е че постиженията от предишните животи горе-долу се запазват, ако човек не върви много в обратна посока.

Начини за излизане има, но трябва усилия и осъзнат целенасочен подход. Ежедневно. И си струва.
(дори да трябва да се откажят някои "приятни" удоволствия)!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия