Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Двигател захранван с вода - АВТОРСКА ТЕМА на Владимир Димитров
PyroVeso:
Браво, Владо!
Запáли водата, сега остава и да започнеш да вървиш по нея...
Аферим!
При следващите опити вместо готварска сол, разтвори във водата бариев хлорид или стронциев хлорид (може и съответните нитрати) - продават се в химическите магазини и не са скъпи. Очакват те интересни изненади! :)
владимир димитров:
Няма да коментирам ,че пак трябва да ти казвам неща, които тепърва ще откриваш,
Радвам се,че репликираш установката ми,желая ти успех..
Очаквам от тебе същото :)
Позрави....
krason:
Здравейте,г-н Димитров,
Темата е много добра за тези забързани времена, който се нуждаят от всякакъв вид енергия.
Драго ми става като чета във форума,че пак Българин се захваща да открива алтернативни източници на енергия.
Аз се занимавам също с този вид изобретения,но на принципа на химичното разделение на водната молекула.
От филмчето, което обяснява експлозията и имплозията ми направи впечатление ,че
реактива за получаването на водород не е от най-продуктивните.
Не ми се обиждайте,но ако за реактив използвате Магнезиев сулфит и високо честотно напрежение до 12V,то дебита ще е чувствително по-голям.
ivoziloto:
Владо,
след като прочетох идеята ти за ползване на имплозя за задвижване на бутало в двигател с вътрешно горене, не мога да се въздържа да спомена следното:
Станли Майер преди 30 години измисли кола която се движи на вода (но бе убит и изобретението му не видя бял свят).
Ето тука може дас видиш специалните свещи които той ползва в стандартен двигател с вътрешно горене:
http://rwgresearch.com/open-projects/stanley-meyers-wfc-tec/stanley-meyer-wfc-water-injector-technology/
Доколкото разбирам, идеята ти е същата, но от сложните му схеми може да видиш колко напред е бил Станли преди 30 години.
Също, той инжектира вода която е йонизирана по такъв начин че молекулите на водата са почти разделени. По този начин той генерира толкова ННО че може да подкара цяла кола.
Късмет,
Иво
владимир димитров:
krason Благодаря..
ivoziloto
Това е просто един инжектор-свещ , един детайл от целия двигател .
Не знам какво е правел Станли ,но съм сигурен ,че не е използвал стандартен двигател..
За това измислих двигател от нов основен тип,за да може да работи с това гориво.Не се лъжете от простата схема на макета(това е схема на макет, а не на самия двигател). Схемата на практика е по сериозна, когато му дойде времето ще разкрия всичко..
Поздрави..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия