Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Двигател захранван с вода - АВТОРСКА ТЕМА на Владимир Димитров
Номак:
--- Цитат ---Тук разбира (надеждата ми е че) се самозаблуждавате ( в противоположност на това да заблуждавате ). Продажбата на продукт абсолютно не е доказателство за неговата ефективност (или ефикасност), то е просто показател че някой го е "оценил" за да даде пари за това нещо, в противен случай, в света нямаше да се продават милиони автомобили с ДВГ на които ефективността им ( енергия изразходвана към енергия предавана на ходовата част ) не превишава 35%, като другото отива във затопляне на въздуха. Надявам се не вземате тези огромни продажби като доказателство за ефективността на ДВГ-то, понеже в противен случай, защо изобщо работите върху проблем който вече е "решен" и доказателството на това са милионните продажби. Надявам се да видите грешката в заключенията си.[/quote)
Явно не сте запознат с идеята на форума!
Тук търсим ефективни технологии които се крият и забулват !тази практика вече е ясна и на децата от пети клас!
Ако ще говорите простотии по добре отидете в друг форум!тук такова държание не се толерира!
--- Край на цитат ---
Радико:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 28, 2020, 07:21:17 am ---Радико, никога не съм се съмнявал че ти си най У-чен в света! Останалите са олигофрени! Весели се колкото искаш! Само ще вметна, че аз съм ял хуя на заредена вода в бензиностанция Поповица чак до морето. Докато с неистови мъки не източих бензина, чаках водата да падне на дъното, после внимателно наливах и на края изхвърлих малко бензин с водата, колата ми не тръгна свястно. Съветвам те да си доливаш вода след като заредиш, и си слагай сапун за по добро смесване. Ти чувал ли си за контрол на горивата? И недей да предполагаш ами се осведоми!
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%BD
--- Край на цитат ---
Боже, боже аз ли криво се молих или....
Кузмов защо четеш това което съм написал както дявола чете евангелието.
Аз обяснявам защо Е БЕЗСМИСЛЕНО добавянето на водни пари в двигателя. Ти пишеш слагай си вода в горивото. Баси малоумната работа, извинявам се за грубия израз ама си е така. Изкарвате ме с Юлиян че твърдя точно обратното на това което теърдя.
Така както е тръгнало вие и комунист ще ме изкарате.
А това, че във горивата има вода го твърдя не аз а друг човек при това във форум в който не търсят начин да запалят водата. Този човек е специалист в тази област с квалификация която му позволява да троши Ланд Круйзер по балканите за да си прави кефа. Написал го беше във форума Оффроад-булгария. И то с такива пидронности, че няма как да си фантазира. Там биха си фантазирали, че са се качили на Вихрен на три точила, но не и за това.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: Номак в Септември 28, 2020, 01:30:02 pm ---Тук търсим ефективни технологии които се крият и забулват !тази практика вече е ясна и на децата от пети клас!
--- Край на цитат ---
Какво знаят децата от пети клас си го оставете за тях. Това дали се "крие" ефективна технология, зависи само от "конспиративните" теории в главите на определени хора. Вижте, неразбирането на технологиите е много по-пагубно отколкото тяхното "криене", понеже даже и да се "даде" технология която не се разбира, тя ще остане скрита за неразбиращите. Вземете и прочете малко относно история на инжинерните технологии и физика в края на 19 и началото на 20-ти век и може да разберете че конспирациите съвсем не са препядствията за развитие на "ефективните технологии".
А за това дали определена технология е ефективна или не, идва от замерване и логическо разсъждение и осмисляне динамиката на системата, а не от бомбастични изказвания и маркетингови лозунги без покрития каквито, за съжаление, са широко разпространени в определени индустрии.
--- Цитат на: Номак в Септември 28, 2020, 01:30:02 pm ---Ако ще говорите простотии по добре отидете в друг форум!тук такова държание не се толерира!
--- Край на цитат ---
По начина по който коментирате, за съжаление, става ясно че доста неща не са ви ясни. Най малкото понеже явно не сте разбрали смисъла на коментара. А за това какво държание се толерира или не на страниците на форума, в който сте явно доста нов, въпреки че вече си показвате нетолерантността, понеже явно не понасяте конструктивни и логически обосновани критики, можете да се консултирате със указанията за писане в него, или най-малкото да попитате модераторите.
владимир димитров:
Ще направя няколко клипа на тема Двигател на Вода- там ще обясня нагледно Принцип на работа и какви условия са необходими за хващането на имплозията..
Ефективност-Обороти -Мощност и тн..
Надявам се да ви бъде интересно !!!Комуникацията в този форум е трудна,темите се замърсяват с дразги между абонатите,фокуса се измества и Хората тотално се объркват!!!
Затова мисля да качвам резултатите в този канал
https://www.youtube.com/channel/UCd7Pg8GUH4X6TTrelGtzN7g
Разбира се ще бъдат постнати и в Авторската тема.
Благодаря на форума за подкрепата !!!
valex:
владимир димитров,
Искам да те помоля да направиш един клип като предния, но да сложиш буталото в цилиндъра и пуснеш искрата!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия