Алтернативни енергоизточници > Стефан Маринов

Ще се прави филм за Стефан Маринов - помагайте!

(1/2) > >>

Maistora52:
Цитат от писмото на Gaitan:

"Здравейте,
Здравейте! Аз съм режисьор на свободна практика. Интересува ме темата за Свободната Енергия и в момента работя над сценарий за документален филм за Стефан Маринов.
Прочетох много материали, срещам се с издателя на "Изиди Сатана", който стана консултант на проекта, говорих с лица, с които той се е познавал в Германия и Австрия. Видях се и с жената и сина на Стефан Маринов и с няколко негови приятели. Срещнах се и с няколко негови съвременници от БАН, които обаче не знаят с какво се е занимавал (или тактично се разграничават от това) и не могат да обяснят нещата, за които чета тук и в книгите на Маринов.
Работя заедно със сценаристка, с която събрахме много данни за живота и близките на Стефан Маринов.

Най-същественото обаче, идеологията, целта на разработките на Стефан Маринов, как конкретно се е борил в пътя към един по-добър свят, има нужда от обяснение от специалист или човек, който разбира труда му.

Прочетох Ваши мнения, затова се обръщам към Вас с надежда за отговор и евентуална писмена кореспонденция или среща.
Смятам, че филм за Стефан Маринов би имал смисъл единствено ако обективно отразява идеите, целта на разработките и практически обяснения за широк кръг хора, а това може да стане най-добре с помощ на хора с будна настройка.

Организационно погледнато, ще кандидатствам за субсидия на филма и ако бъде произведен, той ще бъде показан на фестивалите за документално кино и евентуално по телевизията.

Приемете уважението ми
"

Моля колегите, кой каквото знае, да пише тук.

Vector:
Bravo!E tova e hubava novina!
Do kolkoto znam toi e sazdal testastika ili byrkam ?
...
Не бъркаш, Векторе! Бих казал, че според мащаба си като територия и народ - този наш Български изследовател, Учен и Разработчик-Изобретател е от ранга на Тесла!
М52

madsatbg:

--- Цитат на: Vector в Януари 08, 2015, 01:30:12 pm ---...
Do kolkoto znam toi e sazdal testastika ili byrkam ?
...


--- Край на цитат ---

Според това, което съм чел е бил член на ръководството на швейцарската общност "Метернита".
Единствен той е глсувал за това тайната на тестатиката да се даде на човечеството.
Но...можем да се досетим какъв е бил изхода от гласуването.
А иначе в нета се намират снимки със Ст.Мринов и две малки "Тестатики"
И е съмнително дали ги е правил той / тестатиките/

Gaitan:
Здравейте, аз писах на Майстора за филма.
Събрах голям обем информация от тук, от Интернет и от вече проведени интервюта с близки и приятели на Стефан Маринов. Писах и до Метернита, които ми отговориха, че Тестатика е създадена единствено от техния лидер Пол Бауман, който известно време преди смъртта си е поискал генератора да бъде унищожен. Самият Стефан Маринов разказва в "Божествен Електромагнетизъм" за Тестатика, това цитира и Николаев в книгата си "Тайните на електромагнетизма и Свободната Енергия.

За да стане достъпна значимостта на работата на Стефан Маринов, а и за да бъда обективен в работата си, трябва твърденията да са подкрепени с анализ на хора, които разбират от тази работа. Аз не съм физик и рискувам неволно да подведа зрителя ако предавам напосоки информацията, която намирам.

Затова моля, който иска да се свърже с мен за коментар, да го направи тук във форума или на електронна поща petergaitan@abv.bg

Поздрави.

oneman:
Стефан Маринов е работел и с руския физик Г.В. Николаев след запознанството им през 1991 г.
Николаев описва работата на Маринов в "Тайните на електромагнетизма и свободната енергия" от стр. 51.


Филм за него и линков към книгите му има в тази тема http://mazeto.net/index.php?topic=4410.msg20772#msg20772

Тук има обсъждане в един форум на конструкция от Маринов http://cyberenergy.ru/transgeneratory/nikolaev-skalyarnoe-magnitnoe-pole-t64.html
За да се разбере работата на Маринов ще помогне прочитането на тази книга на Николаев "Современная электродинамика и причины её парадоксальности"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия