Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Автомобилът на Chobi
Velektra:
Г-н Чобанов го е написал:
--- Цитат на: Chobi в Декември 28, 2014, 05:28:02 pm ---Ще направя едно малко уточнение: От началото на май ще бъде пуснат в производство не "ПЕШО", а само "МУЛТИПЛИЦИРАЩИЯТ ЕФЕКТОР" с различни предназначения за бита и индустриални цели!!
--- Край на цитат ---
И още:
--- Цитат на: Chobi в Декември 28, 2014, 06:48:50 pm ---ЗА ЦЕНАТА ЩЕ МОГА ДА ОТГОВАРЯМ ЕДВА ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА АПРИЛ.Ще трябва първо да се усвоят производствата на планарни трансформатори за определените мощности, да се изпитат, да се атестират и т.н. Освен това ще трябва да се усвоят и други производства свързани с тях.
А и очаквам особено силна индиректна атака от правителството - НЕК, ЕРП, ТЕЦ 'МАРИЦА' и БОГ знае още колко други, ако остана жив!
--- Край на цитат ---
http://www.himag.co.uk/docs/HimagSolutionsBrochure-Ru.pdf
http://www.himag.co.uk/page.asp?id=5&mid=5
GMG:
--- Цитат на: caduceus в Януари 11, 2015, 11:48:01 am --- Бедини ефект в който е намесен радиантът /хладното електричество/, но може и да не го разбира човекът. Просто е като фасул.
--- Край на цитат ---
Ей, Асене! Щом като е фасулска работа, стъкми си го ти бре,
без това си на ТИ с магнитната компонента! ;D
За разлика от маргиналните ти изказвания, аз съм показвал какво значи студено електричество!
И ако не си разбрал (и не само ти), за да стане студен тока-първо трябва да стане много горещо ;)
Няма и не искам да се задълбочавам заради теб, а и не е за тази тема...
А това е по темата:
Бързото зареждане на всякакви батерии е факт, но
не както повечето си мислят - едно бедини и.. готово!
Постига се само и единствено с реализиране на отрицателни импулси!
Тогава даже и честотата не е съществена ;)
coke2k:
колега напълно съм съгласен с теб. Трябва високо напрежение, трябва въздушен ключ искрище по нашенски, само с бедини не става и само с един акумулатор не става. Поне моя опит така показва.
caduceus:
GMG
Аз за разлика от повечето потребители тук работя на практика и съм го доказал нееднократно. Не че съм длъжен да ви казвам, но в момента правя вариант на системата на Едуин Грей, който е много по-ефективен от Бедини и нещата на г-н Чоби /моите уважения към него за труда му/.
Някои колеги тук за радост са наясно с принципа и количествените характеристики, примерно Теофил и coke2k. Може и ти да си, не съм видял още - покажи го. Цитат на coke2k от темата за Бедини:
..................
От схемите на бедини се получава прост безчетков правотоков мотор с много малка мощност, който може да се използва за зареждане на всякакви акумулатори , но не дава ефективност. А Грей с 2 акумулатора по 12 волта стотина амперчаса получава по време на демонстрация 80-100 конски сили тяга и държи акумулаторите заредени през цялото време.
.................
Абсолютно вярно!!!
Като стана готов ще покажа и тук - може би. В моя форум със сигурност. Вие си говорете :)
nizo:
Господин Чобанов прати още няколко файла, като някои се повтарят, други не. Архивирал съм ги без да ги пипам, подреждам или проверявам за разлики.
Файлове за сваляне от 11.01.2015г. : http://mazeto.net/attachments/Chobi_11.01.2015.zip
Има линк и в първи пост на темата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия