Справочници, схемотехника, теория > Електротехника
Общи въпроси за Електричеството
juliang:
И след това лирическо отклонение по същество:
--- Цитат на: Maistora52 в Декември 23, 2014, 01:58:09 pm ---Значи ли, че съм заблуден (не се знае от кога и къде), че Кондерите се зареждат БАВНО?
--- Край на цитат ---
Ако зареждаш голям кондензатор с малка батерийка - ще се зарежда бавно. Ако зареждаш кондензатор от акумулатора на колата - ще се зареди моментално, за милисекунди. Времето за което ще се зареди ще зависи от съпротивлението на кабела между акуто и конда. При огромен (имагинерен) конд можеш да накараш аку-то да клекне до нула - все едно си го дал накъсо.
--- Цитат на: Maistora52 в Декември 23, 2014, 01:58:09 pm ---И това БЪРЗО при разреждането, все пак е някакво време!?
--- Край на цитат ---
Теоретично това е времето, необходимо на светлината (или ел. ток) да достигне до вътрешността на конда. Милионни, милиардни от секундата (ако имаш източник на ток който може да дава милиарди ампери и проводници със съпротивление 0).
--- Цитат на: Maistora52 в Декември 23, 2014, 01:58:09 pm ---С какво напрежение ги зареждат, и с какъв капацитет са, за да могат да завъртят за 15-20 секунди ДВГ-то.
Помня какво беше на времето с "Москвича" - особено зимно време.... къл-къл-къл - поне 5 пъти ... и нищо! Тишина!
Сега VWПасата ми врътва за 4-5 секунди и тръгва! - няма къл-къл-Акъл?
--- Край на цитат ---
както казах по-горе, с кондензатори не се пали ДВГ...
--- Цитат на: Maistora52 в Декември 23, 2014, 01:58:09 pm ---Следващият въпрос е: големият Капацитет КАКВО Е? - Явно отива да е Ток за Единица време, щото казвате, че се разрежда светкавично! Ама това "светкавично" ЗАЩО ме кара да увеличавам Капацитета на Кондера, че чак СуперКондери да търся?
По горната логика и СуперКондера ще се разреди Светкавично!...
--- Край на цитат ---
Големия капацитет е точно обема на съда, в който ще съхраняваш саламурата. Дали ще е кофа, дали ще е каца - избира се според нуждите. И малкия и големия кондензатор могат да дадат клонящ към безкрайност ток. Въпроса е колко ти трябва за даденото приложение. Не винаги повече е по-добре, специално в електрониката, където кондензаторите се ползват най-често.
Аtos:
В резюме - кондензаторът "поема" енергия колкото му е капацитета и отдава точно толкова ток, колкото е нужно на консуматора (и загубите по кабелите) в този момент.
Капацитетът му ще определи колко време ще го отдава!
dymelsoft:
Майсторе, има съществена разлика при работа на кондензатор с променливо напрежение и постоянно. При работа с постоянно напрежение кондензаторът (ако е напълно разреден) в първоначалния момент токът който протича е много голям (колкото може да отдаде източникът толкова) до момента в който кондензаторът се зареди. Ако към тази верига включим консуматор и за кратко прекъснем източника на DC консуматорът ще продължи да консумира от кондензатора. Ако прекъсването на DC източника е за много кратко време а капацитетът е голям на кондензатора, на практика напрежението към товара няма да се промени. Кондензаторите с голям капацитет се използват единствено за филтриране на пулсации от източник на постоянно напрежение. Такива са изправителите или импулсните захранвания. Ако сложим един супер кондензатор да кажем няколко фарада, към акумулатора на колата, ще удължим живота на батерията защото големия стартов ток ще се отдава най-вече от супер кондензатора. Само има едно условие, този кондензатор не може да се включи директно към акумулатора веднага защото ще стопи и кабелите и може да повреди акумулатора. Трябва първо да се зареди през резистор до напрежението на акумулатора и след това да се присъедини директно. Аз съм си сложил такъв 48 Фарада./ 15В.
По друг начин стоят нещата, когато имаме променливо напрежение. Там имаме постоянна смяна на поляритетите. Представи си следното, имаш кондензатор който при положителната полувълна, докато тя нараства се зарежда с максимален ток в началото до достигане напрежението на максималния връх на полувълната, след това в намаляващата част от полувълната кондензатора почва да се разрежда като връща ток обратно във веригата и така до нулевата точка където кондензаторът е напълно разреден, след което започва да се зарежда с отрицателната полувълна с голям ток в началото и т.н. процесът се повтаря. Изводи: Кондензаторът при променливи напрежения не изглажда (филтрира) нищо, той просто измества фазово течащият ток във веригата спрямо напрежението. Има и още един съществен параметър, който има кондензаторът в променливо токови вериги и това е реактивното съпротивление Xc , като колкото по-висока е честотата и по-голям капацитетът толкова по-малко е реактивното съпротивление и от там токът през кондензаторът ще бъде много голям.
Кондензаторът при монофазните електродвигатели се ползва, за да се създаде изкуствена фаза на едната намотка, за да имаме условия за въртящо магнитно поле, иначе едно променливо напрежение не е в състояние да създаде въртящо магнитно поле и от там имаме само бучене т.е. трептене без въртене. Монофазните двигатели са с ниско КПД защото въртящото магнитно поле се състои от две фази, а не три и въртящият момент е по-малък. Между другото, ако се разрови човек в нета може да се намери къде по-подробно и илюстрирано инфо по темата.
Бъдете Здрави !
ПП. Леле доста народ са ме изпреварили. :)
Радико:
Доста добри обяснения колеги, бих направил само много малки забележки.
Всичко което сте написали се отнася до хипотетични идеални кондензатори. Реалните, поради необходимостта от достатъчно малки размери са направени с изключително икономични проводници и плочи, поради което имат сериозно вътрешно съпротивление и се зареждат и разреждат за време различно от мигновеното. В добавка, повечето от тях са направени от навит на руло станиол - "рулото си е бобина", което им придава и известна индуктивност. Това са все неща, които не се вземат под внимание при идеалните математически сметки, или когато става дума за сравнително малки стойности на токовете. Има кондензатори, с които се завъртат стартерите на автомобилите, но те са с огромни стойности, фаради а не микрофарди.
По правилно е да се каже "Имаше", защото едно просто устройство обезсмисли тези неща. А именно, в стартера на всеки съвременен автомобил освен електродвигател има и планетарен редуктор, заради което колите вече палят много по-добре, с много по-малки стартери.
На старите Москвичи и Лади стартерите консумираха по 300-400 ампера ток при студено време и 200 - 300 при по-добро време. На новите консумацията е под 100 ампера.
Относно посоченият по горе кондензатор:
Един микрофарад означава, че такъв кондензатор зареден до 1 волт ще се изпразни напълно с ток 1 ампер за една микросекунда, или за една секунда с ток един микроампер. Всичко е елементарна алгебра, но трябва да се вземат под внимание и трите величини - ток, напрежение и време. Повечето от колегите във форума обикновено забравят това и използват като константна величина времето, а тук стойността му е от решаващо значение.
Maistora52:
Е, това е! Да си има човек Професори "под ръка"! - Велики сте... щом го разбрах, аз... :-[ :-[ :-[ ... за тоците ще помагате, че ... май точно тоците ми повредиха "пипето" навремето ;D ;D ;D
Следва пореден въпрос:
Имам 30 бобини. Индуцирам в тях ток с магнити. На изхода на всяка бобина имам 1,5V.
На изхода на всяка бобина този ток (според "пипето" ми) е импулсен - магнита минава над бобинката за части от секундата, индуцира и заминава. Хоп! - обаче идва следващия магнит - той е с обратна полярност - и така сменям посоката на индуцирания на изхода на бобината ток - т.е. веднъж е "+", веднъж е "-".
Тази последователност от "+" и "-" от 1,5 волта на изхода на бобината - ПРОМЕНЛИВ ТОК ЛИ Е или нещо друго?
Нека го наречем "клатушкащ се" ток! 8) 8) 8)
Разделям 30-те бобини на две групи от по 15 бобини.
Вариант 1/
Ако ги свържа последователно 15 бобини получавам на изхода 15х1,5= 22,5волта и способност да поемат товар 1 ампер (амперите са изчислени предварително).
Вариант 2/
Ако ги свържа тези 15 бобини паралелно получавам на изхода 1,5 волта напрежение и способност да поемат товар 22,5 ампера (амперите са изчислени предварително).
Правилно ли е разсъждението ми, до тук?
Връзвам на този изход Грец. Изправям там каквото "тече" и искам да го пусна в Кондензатор.
Въпроси и постановки:
1. Задължително ли е този кондер да е електролитен, или може и да е униполярен?
2. логично е, да мога да вържа ДВА Греца на всяка група от по 15 бобини.
3. на изходите на тези ДВА Греца връзвам съответен Кондер.
4. Питам: Какви параметри трябва да имат задължително ДВАТА Кондера, за да се "пълнят" с ток, който после ще "шаткам" към два соленоида?
При това Светкавично... нема мотане! 8) 8) 8)
Параметрите на соленоидите са приблизително - 12 волта /1-2 ампера/ 12-24W
...
Обърнете внимание на следното:
С тези въпроси ви Правя съпричастни СЪУЧАСТНИЦИ и "съкооператори" ("Майстора и Ко LTD" ;D ;D ;D :-* :-* :-*) в изграждането на "Българският Магнитен Двигател "AMAG-Tornado" - който искам да е НАШЕ ОБЩО ПОСТИЖЕНИЕ... (изказал съм се по въпроса в темата!)
Така, Вашият (нашият) колективен Акъл, прави Следващата Крачка! - пък била тя и Виртуална!
Хайде! давайте Акъла!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия