EDM electronics
Владо, поздравления за разработката ти. Не съм срещал досега подобно нещо. Прочетох и обясненията ти за ефективността при атакуване на по-малко количество вода и мисля, че както казва Майстора: Напипал си Господ за крачола .
Интересно ми е обаче, имайки предвид, че тоя взрив първоначално е свързан с експлозия за части от секундата, а после докрай с имплозия, как си успял тези противоположни сили, да впрегнеш в задвижването на буталото. Т.е. кога всъщност се осъществява паленето, в коя точка на буталото?
Другият ми въпрос е, какво всъщност ползваш за електрод при паленето на водата, волфрам ли?
Ако се направи един котел за отопление, възможно е да се поставят и пелтие елементи, които ще контактуват с изходната и входната вода и така ще има безплатен ток за процеса, т.е. котела ще може да се самозахрани без проблем.
Пожелавам разработката ти да види бял свят на пазара, и като двигател, и като отоплител. Това ще е без аналог
EDM противоречиш си !!! Объркан си...
Разбирам че повечето колеги са ми гневни защото отказах офертите им за съвместна работа ,фирми и тн ,но това си е мое право ...
EDM аз те разбирам ,цял ден си на работа и единственото за което имаш време е да напишеш някоя глупост във форума ...
Разработката ми няма нищо общо с тези клипчета от you tube, в началото на темата обясних .
Разберете !!!важното е какво можете да предложите на хората като технология ...
Това е и идеята на моята лаборатория ,не само да генерира изобретения,но също така да ги внедрява в бита на хората за да може да ги използват...
Както в случая безплатно LED осветление или отопление на вода ...
Предлага ли някой такова осветление в България ? Не нали !!!
Нямаш представа как се спонсорира и се работи по проект ..
Споделям защото ми писна да чета коментари от рода НЯМА СЕ ,НЕ си губете времето...
Има СЕ ,само стой и гледай в какво ще се превърне проекта...