Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Вечно фенерче

<< < (7/14) > >>

Михаил Кузмов:
Защо бе хора ? Оставете го човека да си пише ! Това е синдром ! Нужда от медийно внимание ! Сега ще последват патенти, аукциони, презентация в центъра на Варна, ще завалят поръчки от чужбина ! Защо да не ни баламосва още 2 години, като темите с опожаряването на водата ! Хайде, чакайте и ще видите !
Успех Владко !

владимир димитров:
Ей опасни сте  !!! :)
След една година пак ще вляза,и пак нищо няма да се е променило в този форум ....

Няма да пиша !!! Обещавам !!темата не беше започната от мен...
Кузмов ,  няма да коментирам написаното от вас,пожелавам успех на лабораторията ви -дано направите най накрая успешен проект ..
Надявам се, да не е във вашето въображение тази лаборатория ...
Със здраве колеги !!!И не се впрягайте толкова  ,това е просто форум.За представяне на такива разработки си има трибуна всяка година...-само трябва да имате устройство ...
Оставям темата на колегите ,вярвам че някой има  вечно фенерче, ще обясни принципа му и ще ви покаже как работи..
Успех колеги !!

Аtos:

--- Цитат на: владимир димитров в Април 24, 2016, 06:36:27 pm ---Здравейте колеги !!!
Имам вечно фенерче което свети вече  няколко месеца .. :)

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: владимир димитров в Април 27, 2016, 08:34:39 pm ---Оставям темата на колегите ,вярвам че някой има  вечно фенерче, ще обясни принципа му и ще ви покаже как работи..

--- Край на цитат ---

Аз пък имам СЕ 10 мегавата, но оставям на някой колега, който също има СЕ да обясни кое и как...

GreenHulk:
за това ли си говорим? - https://en.wikipedia.org/wiki/Aluminium%E2%80%93air_battery ?

владимир димитров:
 Не GreenHulk ...
Бях започнал да обяснявам ,но както в другите ми теми ,,Водата гори" и ,,Двигател захранван с вода" определени хора се активизират, когато има работещи установки...

Темата е интересна,надявам се и други колеги да се включат с разработките си ..

ФОРУМ ЗА СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ -в това ще превърнете форума ,ако изгоните всички Експериментатори,както сте почнали ..драги ми СЕ ,,Мечтатели"

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия