Справочници, схемотехника, теория > CNC машини

CNC машината на lda_has

<< < (25/55) > >>

lda_has:
Това е горната планка.

Атанасов_Хасково

lda_has:
Това е последно, долната планка.

Атанасов_Хасково

lda_has:
Това е крайния резултат след сглобяването на детайлите. Изместването по оста Z се получава 120 mm. След изработка на възела всичко си идва на място. Всички други размери и конструкции са свободно съчинение по размери. Съветът ми е - не се забравяйте да правите големи конструкции, защото същите водят до вибрации и по- големи отклонения. Заложете на стабилно (здраво) шаси за основа.

Атанасов_Хасково

lda_has:
На първо място да изкажа моите най големи и искрени  благодарности към колега от тоя форум за направения ми от него подарък "Дигитален микроскоп за компютър". С негова помощ ще мога да снимам и показвам на всички миниатюрните 3D гравюри направени на моето CNC. Ето сега показвам снимката от "Отговор #100" вече направена с микроскопа с увеличение от 500 пъти. Качеството не е от най добрите но това са първите ми снимки с нея. Направих няколко снимки на една и съща 3D гравюра която е изработена 4 пъти на еднакъв материал за да се види повторението и какви отклонения дава CNC-то при повторно и следващо пускане да работи един и същ детайл. Снимките са на 2 и на 4 детайл направени по 2 пъти.

Атанасов_Хасково

DIDO112:
Забавляваш се а не се обаждаш да те видя, дооообре!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия