Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
caduceus:
Това е холограма бе Владимире, само свети и хич не топли - слушай какво ти казват учените хора като Пировесо и в никакъв случай не вярвай на очите си ;D Айде сега който може и иска да изчисли /въпреки че е ясно като бял ден/ колко калории са нужни за 10 секундно загряване до бяло светене на част от парче метал с обема на показаното на клипа. И става ли с реотан от 100 вата същото за това време И имайте предвид че е топнато само в малка част от пламъка, т.е. само част от 100-те вата на входа се ползват, отделно загубите в схемата.
Какви 100 % КПД, какви бабешки закони и т.н. мухливи формули от 17 век, отдавна разбити като неприложими при отворени системи...
Поздравления за Владимир!!! Желая ти по-нататъшни още по-големи успехи, колега!
ПП
Само за сведение - измерен радиестезично директно от екрана, пламъкът е силно позитивно зареден с оргон. Това се случва и при правилно направени горелки с Браун газ, с постигнати самоорганизация и имплодиране. Нивото на заряда при началото му е 9,999/10. Имам някои идеи как да ти помогна да свалиш консумацията до около 60 вата чрез използване на оргонен ток /студено електричество/, вкаран в схемата на електрическия като добавка. Това е специфичен смесен ефект и се получава предимно в схеми с акумулатор и ВН бобини + искрище, тествано е на практика от мен и колеги от нашия форум garaja.net Така работят оптимизаторите ми К3 когато са монтирани на акумулатор в автомобил. Искрата на свещите става виолетова и доста по-мощна.
Може да опитаме ако искаш
g1905:
Хареса ми клипчето, поздравления за Владимир и едно браво от мен.
Аtos:
--- Цитат на: владимир димитров в Август 22, 2014, 09:02:54 am ---http://vbox7.com/play:a689d9b75e схемата работи имам, и направен двигател едноцилинров:-)
Който за сега ще запазя в тайна,но принципа е същия .
Успех на всички ...
--- Край на цитат ---
Доколкото разбрах,това е идея за двигател, който ползва директно "горене" на вода?
Без предварителна акумулация на водород,с директно разграждане в момента на горене,така ли е?
Владо,просто е-щом имаш прототип на едноцилиндров двигател вече, пусни клип, в който се вижда как наливаш вода от чешмата в резервоара и този двигател работи?
По този начин няма да разкриваш тайната:) Но ще ни убедиш всички,че си гений!
Относно някакво КПД, разисквано тук- абе вие не се ли сещате, че КПД не може да се измери, без да се знае "октановото число" на горивото?
При петролните горива се знае октана-76,90,95,120....кой може да каже на водата колко е (в частност-на водорода) ???
Ако тук има химици, сега му е мястото да си кажат думата:)
И не знам защо някои съфорумци замесват времето,при отчитане на енергията.Ако става дума за енергия,нужна за каквато и да е работа (било то и за загряване на вода), има значение обема и температурата.Когато замесим и фактора ВРЕМЕ,става дума вече за МОЩНОСТ!
За пояснение-енергията, нужна да загрее вода (около 100 литра) с 10 градуса е достатъчна да изпепели клечка за зъби за стотни от секундата!
paparosko:
--- Цитат на: atos в Август 31, 2014, 05:09:11 pm ---И не знам защо някои съфорумци замесват времето,при отчитане на енергията.Ако става дума за енергия,нужна за каквато и да е работа (било то и за загряване на вода), има значение обема и температурата.Когато замесим и фактора ВРЕМЕ,става дума вече за МОЩНОСТ!
--- Край на цитат ---
Енергията е мощност за единица време.
владимир димитров:
Caduceus ;D Благодаря за подкрепата колега .....това имах в предвид ,като казах че ефективност за сега се мери на око ...Каква ти е идеята ? Да се добави високо напрежение като се изправи и се смеси с високоволтови диоди ---нещо такова ли?
Atos -правилно си разбрал ....
Поздрави от Варна (тук сме с традиции в паленето на вода)..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия