Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (139/147) > >>

Pegas:
здравейте,дросела /от/за схемата/ може ли да е от луминисцентна лампа ? имам електронен и магнитен ...

PyroVeso:
Радико, имаме фемптосекунден лазер във факултета - да не мислиш, че не сме си играли? Файда обаче - йок...
Това, в което твърдо съм се убедил до момента е, че със стандартни средства (дори и "екзотични" такива като паладиева кристална решетка и т.н.) ядрени реакции не могат да бъдат предизвикани (а оттам и получаване на добавъчна енергия). Всичко е един химически цикъл примък-отмък, където ЗЗЕ-то е железно та бетонно...
Някаква надежда дават игричките на Андреа Роси (още повече, че имат и някаква теоретична обосновка), но там не сме си играли, понеже калориметричните измервания са един малък кошмар, и човек (особено надъхан) може да се подхлъзне като по динена кора...

Радико:
Да бе Пиро Весо във края на поста си ясно написах, че едно е само ясно: колкото влезнало толкова излезнало.
Иначе ако с този лазер простреляте мехурчето и после изследвате линиите на поглъщане ще разберете какво точно се случва и каква междинна реакция е отговорна за вторичното присветване. Такова едно изследване обаче би имало някакъв смисъл единствено за производителите на експлозиви. Е те така или иначе го правят.
И накрая:
Не е надеждата само в игричките на Роси. Това с което аз се занимавам съвсем категорично дава на изхода повече енергия от колкото получава на входа.

geordgeo:

--- Цитат на: Радико в Януари 02, 2020, 09:56:11 am ---Това с което аз се занимавам съвсем категорично дава на изхода повече енергия от колкото получава на входа.

--- Край на цитат ---

И това е?! Жокерче нещо? ;)

Радико:
Явно не влизаш редовно във форума. Ето чети:
http://mazeto.net/index.php/topic,6745.0.html 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия