Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
geordgeo:
Доста поекспериментирах по дадените от Владо схеми, но така и не стигнах до някакъв задоволителен резултат. Пламък има, топя безпроблемно всякакви железа с него (явно температурата наистина е висока, но не мога да кажа колко точно), обаче да направя някакъв топлообмен и да отнема голямо количество топлина не би :( Отделно се отделят газове, които не знам доколко са безвредни... Променях количеството сол в големи граници, за да проверя промяната в горенето, ама то си става електролит и все гори, може би се променяше малко цвета на пламъка, друго не забелязах. Отделно се образува някаква утайка във водата от самия процес... Зарязах всичко засега, нагревателите на парното (2 х 4.5 kW) ме спасиха тая зима, ама за сметките не ми се говори... Та така, явно евтино и качествено отопление в скоро време няма да имам, ще се бачка повече, за да мога да си плащам сметките и това е...
dmitarp:
--- Цитат на: geordgeo в Февруари 01, 2017, 10:15:35 am --- Та така, явно евтино и качествено отопление в скоро време няма да имам, ще се бачка повече, за да мога да си плащам сметките и това е...
--- Край на цитат ---
Най-сетне един разумен човек да открие СЕ. Радвайте му се, полейте го!!!!
владимир димитров:
--- Цитат на: geordgeo в Февруари 01, 2017, 10:15:35 am ---Доста поекспериментирах по дадените от Владо схеми, но така и не стигнах до някакъв задоволителен резултат. Пламък има, топя безпроблемно всякакви железа с него (явно температурата наистина е висока, но не мога да кажа колко точно),
--- Край на цитат ---
Поздравления geordgeo!!!
Колегите няма да спрат да пишат безсмислици и да цапат темата ,на тях им е пределно ясно че това е гениален и прост начин ,за получаване на H пламък..
Не се притеснявай от утайката това е кислород ,при моите установки той се сепарира и почти не изгаря (така пламъкът е по калоричен от HHO)..
Това е началото на една нова ера от устройства ,които ще наследят старите опасни генератори...
Много чужденци ми писаха, че това е голямо откритие и може да реши редица проблеми..
Само нашите клавиатурковци ( не чули ,не разбрали)..Разбира се за да се стигне до краен продукт (отоплителен уред) се изисква технологична еволюция на уреда.
Няма как да давам информация между злобни коментари,ако овладеят за малко f емоциите си ,може да коментираме схеми и решения, на изложените от теб проблеми колега geordgeo...
Поздрави..
Velektra:
--- Цитат на: владимир димитров в Февруари 11, 2017, 02:08:47 pm ---....
Не се притеснявай от утайката това е кислород ....
....
--- Край на цитат ---
Владо, как може газ(кислород) да се утаява в течност(вода)?
владимир димитров:
Когато се повиши количеството на кислород във водата ,многобройните малки мехурчета могат да се оприличат като утайка...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия