Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (117/147) > >>

geordgeo:
Темата наистина е много интересна, но и много разводнена - поне половината мнения са за триене. Хубаво е, че има и скептици, и такива, които вярват, че от тази трънка може би ще изскочи заек, ама нека модераторите почистят малко, за да остане същността... Трябва си бая четене на тия 39 страници до момента, за да отсееш това, което те интересува, а времето е ценна стока, не си струва напразното му пилеене...

владимир димитров:
Радико Научно издържано, като обяснението ви за Воден удар в двигателя ... направо ме хвърли в оркестъра...

geordgeo това разводняване се прави умишлено ..

Копи -пейст уикипедия,е тяхната теория..А практиката е на клавиатурата...
Къде са експериментите?

Поста на низо за термолизата ,е  попадение...
Продължавам тестовете на реактора ,затова нямам много време да пиша...
Ще има видео....

Laic:

--- Цитат на: geordgeo в Декември 03, 2015, 12:06:31 am ---... Трябва си бая четене на тия 39 страници до момента, за да отсееш това, което те интересува, а времето е ценна стока, не си струва напразното му пилеене...

--- Край на цитат ---

Така е, едни правят нещо и пишат - губят време, други преглеждат, премислят и пишат - и те губят време, а ти искаш всичко смляно / сдъвкано и само да получиш това, което те интересува - без да губиш излишно време в четене ... Е няма как да стане. Загубата на време в четене е цената, която ти плащаш. Иначе, както беше казал някой - по памет: "половин час четене, спестява три дни безсмислен труд"  ;)

geordgeo:
Ако визираш мен - сбъркал си. Нищо не искам наготово, правя си опитите, мъча се да разбера кое, как и защо и чат-пат влизам тук да видя как вървят нещата. А относно четенето - чета и то много, всичко и всякаква литература, та не ме мисли мен, просто ми прави впечатление, че точно тази тема мноооого се разводнява и Владо може би е прав, че е умишлено...

Dan Milan:
Владо малко идеи и съвети за печката. Говориш за топлообменници, на брой 3. Споменаваш и за пара. Първо получаваш водна пара и така загряваш вода или друг носител, или какво? Те приятелите на Тома Неверний и лалажиите край няма да имат. Може и да ми пишеш на лични, за да не спамим темата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия