Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (102/147) > >>

Yoro:
   h2motor!

Пак същото.Май не четеш.Тук не пиша за магнитни въртеляги а за горене на вода.Всички които правят водородни клетки са престъпници.
Най безотговорно излагат на опасност всички които са на около.
Направете си друга тема и пишете там простотии.
СТИГА ВЕЧЕ.
Аз от хлапе зная как да си направя такава клетка но не съм толкова безотговорен и тъп, че да си я направя в къщи...

h2motor:
 Не мога да чета, мога само да пиша. Не се излагай, всяко нещо и много неща са опасни но водорода специално ако е чист не е по опасен от метана. С тези водородни клетки които си правят някои много трудно ще гръмнат, защото се изисква захранване с доста голям ток за да се получат такива големи количества газ.Може да оглушееш като гръмнеш миксиран ННО газ, но кой те кара да го палиш ако не знаеш как да предотвратиш навлизането на пламъка от горелката към клетката по маркучите ? Изгарянето на водород в атмосферата, комбинирано с високоволтова електрическа дъга води до отделяне на голямо количество азотни окиси !!!! Имаш кислород и азот и висока темпратура - бълваш азотен окис. Обаче това е според класическата наука, според ефирната може да е райски газ.

Yoro:
Пак пишете глупости в тази тема.
Направете си тема за щуротии и там пишете каквото си искате.
Всички които правят такива устройства са направо престъпници.
Не се опитвайте да го популяризирате.Какво съм виновен аз, че отивам в сервиз за коли и такъв генератор гърми на метър от мен.
Това е криминално деяние.Няма гаранция кога ще изгърми такава касета.
Затова престанете с глупостите ......

владимир димитров:
генератор 1kw-реактор 500w -топлообменник кондензационен + ...
Възможност за взрив 0.0000%
Гориво-Вода
В резервоара се съхранява-Вода
Конфигурацията работи на 250-300w

На снимка 2 реактора
Снимка 3 генератора платка...

Още малко работа и тестове ...Вижда му се края...

владимир димитров:
Работа на реактора ...усилване до 1 kw
 http://m.vbox7.com/play:505cfd392b ..

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия