Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
GreenHulk:
--- Цитат на: владимир димитров в Ноември 17, 2015, 11:44:40 am --- Преди година ви предоставих схема на откритие, която всеки начинаещ от кръжока по радио-любителство може да изпълни ....
--- Край на цитат ---
Владо, примери за запалване на вода под високо напрежение и клипчета за това има.
Предполагам, никой не оспорва, може ли или не може водата да "гори".
Поне за мен са интересни следните въпроси - какъв е входа и изхода на енергия при такова устройство (и конкретно на твоето) и КАК точно това може да бъде използвано за отопление, за двигател, др. и съответно КАК ти го правиш и с какви резултати - като вход и изход. Щото да смятаме по формулата на Айнщайн Е=mc2 има ли смисъл?
Смятам че с конкретните отговори на тези въпроси много е вероятно дискусията да мине на друго ниво.
nizo:
--- Цитат ---Преди година ви предоставих схема на откритие, която всеки начинаещ от кръжока по радио-любителство може да изпълни ....
--- Край на цитат ---
Владимир, може да се уточни, че това не е твое откритие, нито "схемата" е твоя разработка. Въпросната плазма или горене на вода е демонстрирано още през 2006г. oт Renzo Mondaini. Това се явява 8 години преди ти въобще да се регистрираш във форума. Поради този факт, може леко да понамалиш претенциите си на откривател. Да мислиш, че си първия човек топнал 2 електрода във вода е малко смешно. Мога да ти гарантирам, че и преди 2006г., вероятно хиляди хора са издевателствали над вода с ток, като шанса да са пропуснали плазменото ти откритие са нулеви.
Инженер Радев, потребител на форума, разкрива плазменото горене на вода тук: http://mazeto.net/index.php/topic,7267.msg47885.html#msg47885, като това е постнато 2 години преди откривателя Димитров от Варна да се появи в Мазето. Като гледам, има такава последователност:
- Mondaini - 2006г.
- Д-р Тренчев патентова водни електроди - 2012г.
- инженер Радев - експеримент по идеята на Тренчев 2012г.
- Владимир Димитров - 2014г. (твърди да е откривател :o ::) )
владимир димитров:
Низо запиши в хронологията : 2014г Владимир Димитров завърта първия двигател с изгаряне на вода в цилиндъра..(въпреки че беше по рано)...
2015 -Първата печка с вода ..... ;D
Казвам го с чувство за хумор ... ;D Ама си е точно така.
Поздравявам колегите..НО!!!! За да приемем водата като гориво, трябва изходната енергия да е повече от входната електрическа която подаваме ...В по мащабна установка част от енергията може да се върне за само захранване ... САМО ТОГАВА ще имаме енергия за сметка на вода...
Всичко друго е разход....
Има ли някой,който го е постигнал ?????
Схемата е моя разработка, защото ако я знеше Ренцо нямаше да се мъчи с тези буркани....
Устройствата ми са без аналог в света ,защо ли ? Ами ще ви покажа:)
GreenHulk
E=m.c 2 ама не съвсем ...Зависи от средата в която се разпространява C
Всчко зависи от средата!!!
Когато съм готов ще поканя всички, включително и медиите, че много напират ...
Не съм искал никой да обидя ,отеглям се защото имам много работа....
dmitarp:
Предварително се извинявам, но
Ай сиктир бе, кой си ти че ще оспорваш тази формула. Нахалството ти няма край
владимир димитров:
dimitarp доказано е няколко пъти през годините от различни лаборатории в цял свят ,че скоростта на светлината не е константа,и зависи от средата в която се разпространява...
Аз не знам такива защо пишете!!!!!!,- да показвате, какво не знаете ...!!!
Нивото ти точно ..Ай сиктир бе...!!!
Какво да обясняваш на такива хора...
Айде, оставете ме да работя!!!!!!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия