Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
Yoro:
Здравей Владимире!
Би ли описал какво е тогава?
владимир димитров:
Студен синтез -Ниско-енергийна реакция, както искате го наричайте ....
Четвърто агрегатно състояние-това последното на майтап го казвам, за да не ме нападнат ботовете ....
http://m.vbox7.com/play:bf5558e834
Поздрави на всички ...
Радико:
Поздрави и на теб ама каде е клипа, тук се вижда само кинопрегледа.
Този дисплей какво показва - как се зарежда акумулатор или или как работи китайска помпа за фонтанче.
Покажи устройството или не показвай нищо. Вече почвам да се дразня, много хора взеха да ни правят на балъци.
EDM electronics:
Радико, дразниш се не без основание.
Когато ти обещават нещо /вече повече от година/, а ти хвърлят по едно зрънце на месец и не можеш да го разбереш, то за хляб ли е, за сирене ли, та си викаш от кои сега е тоя. В историята на форума се разграничават три вида "гении изобретатели". Всички те, като се погледнат в огледалото виждат не кой да е, а самия Тесла :D. Първият появил се от тях /"Тесла"/ твърдеше, че е имал самозахранване, вечно фенерче и т.н., подиграваше се на "балъците", дето нищо не разбират. Другият от същия тип твърдеше, че направил магнитен двигател и той не спирал да се върти, като направи разделение на участниците във форума /прословутото демократично разделение на властите/, кой е достоен и кой не, да му получи изобретението. Направи сайт за продажби, сложи тигана и запали котлона преди да е хванал рибата. Втория тип твърди, че има нещо магическо, продава го, обяснява как тъпите простосмъртни форумчани нищо не разбират от окултни енергии и цели единствено реклама, защото нищо схематично не е показал или другия от същия тип обещава вече "цяла петилетка", как почва бавно да разкрива магията на СЕ, но говори под сурдинка, крие под параван възлови детайли от "извънземната" конструкция, да не би някой образован плагиат да му я открадне и реализира на пазара, преди той самият да я е представил официално, за да бъде признат за автор.
Късогледите, неразбиращите, готованите, "тарикатите" и т.н. очакваме да се появи третия вид гении-изобретатели, онези, които освен, че твърдят нещо, да го покажат, докажат и го дадат, като подарък :D. Да направят едно добро и да го хвърлят в морето :D. За сега има само лозунги, как някой щял да подарява нещо на света, защото това благо било за всички хора на планетата - колко популистко. Извинявам се, тук малко се просълзих :D.
Горното е една ретроспекция от форума :D
владимир димитров:
Клиповете ги записвам от уважение към 63423 мата прегледали темата....
52581 пъти е свален клипа на работещ макет на Двигател захранван с вода...
Трябва да спра да записвам клипове, защото Радико и още двама ги дразни...
Или да ви покажа всичко нагледно, за да може да копирате и да се изплюете на дългогодишния ми труд....
За пример -последния ти пост Радико ...Показвам новия Генератор-сравнява се с китайско зарядно...
Хвърлил съм много мисъл ,труд и средства ...Какво ти пука,нали те дразни ....Плюй!!!!
Стига глупости, подготвям се за презентация на живо !!!!! Мислиш че е лесно!!!!! Ами опитай тогава.......
EDM electronics
Re: Двигател захранван с вода - АВТОРСКА ТЕМА на Владимир Димитров
« Отговор #6 -: Януари 10, 2015, 05:08:41 pm »
Цитат EDM electronics
Владо, поздравления за разработката ти. Не съм срещал досега подобно нещо. Прочетох и обясненията ти за ефективността при атакуване на по-малко количество вода и мисля, че както казва Майстора: Напипал си Господ за крачола ;).
Интересно ми е обаче, имайки предвид, че тоя взрив първоначално е свързан с експлозия за части от секундата, а после докрай с имплозия, как си успял тези противоположни сили, да впрегнеш в задвижването на буталото. Т.е. кога всъщност се осъществява паленето, в коя точка на буталото?
Другият ми въпрос е, какво всъщност ползваш за електрод при паленето на водата, волфрам ли?
Ако се направи един котел за отопление, възможно е да се поставят и пелтие елементи, които ще контактуват с изходната и входната вода и така ще има безплатен ток за процеса, т.е. котела ще може да се самозахрани без проблем.
Пожелавам разработката ти да види бял свят на пазара, и като двигател, и като отоплител. Това ще е без аналог.
« Последна редакция: Януари 10, 2015, 05:44:50 pm от Maistora52 »
EDM electronics ОБЪРНАХМЕ ПАЛАЧИНКАТА ЛИ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия