Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (79/147) > >>

PyroVeso:
Аз не знам колко трябва да е ТЪП човек, че да не може да разбере, че енергията, която "получава" при "горенето" на водата, всъщност я внася с електричеството, което подава по проводника...

владимир димитров:
На презентацията на живо ,ще видим кой е тъп :D , до този момент  много хора проявиха интерес, Политическите ви прийоми от устава на партията с които се опитвате да манипулирате хората, няма да минат. Всъщност аз мога да ви съборя и с два видео материала,но не смятам да храня измислените ви лаборатории, на които най големия успех е реплика на Браун газ генератор .

Ще покажа  и нови изобретения  ,генератори с повишена мощност ,както и отоплителния уред.
Какво вие може да предложите на хората като технология?  Знаете само да спорите, обиждате  и клеветите..И това са хора на науката !!!! Май сте забравили основната си функция, или вие не я знаете?
Времето ще покаже кой за какво се бори!!!

juliang:

--- Цитат на: PyroVeso в Октомври 10, 2015, 10:59:38 pm ---Аз не знам колко трябва да е ТЪП човек, че да не може да разбере, че енергията, която "получава" при "горенето" на водата, всъщност я внася с електричеството, което подава по проводника...

--- Край на цитат ---
И аз това си мислех... човека твърди че захранва "установката" с около 200 вата. Ако пусна 5 волта и 40 ампера са пак 200 вата. 2 волта ще прекарват 200 вата с около 100 ампера. Дали това няма да топи пирони по-ефектно?

Владо, прекалено много такива зарибяващи видеа вървят по нета. С още едно няма да ни впечатлиш. Няма да впечатлиш и инвеститори. Ей го на Тренчев преди повече от година пали вода пред камерите на телевизиите и к'во - нищо и половина.

Смяташ ли че сериозен инвеститор няма да дойде със специалист, който има поне средни познания по тази материя? Мислиш ли че той ще отвори кесията без да е наясно за какво дава парите? Дори с него ще ти е още по-трудно, защото тоя дет дава парите може да не е толкова наясно с природните науки, колкото пишещите тук. Пробвал ли си да обясниш принципа на действие на твоето изобретение на някой ... примерно на някой юрист или на някой счетоводител, лекар? Смяташ ли че ще можеш да ги убедиш?

ppipilica:
Ей ама сте опасна работа, що се заяждате с Владо, човеко направил нещо кани ви на демонстрация па а идете и вижте, премерете това онова пък тогава дайте коментар. Не че го защитавам, ма може и да е подквасил морето няма да разберем.
Я ся пример, колко енергия трябва да доближиш две буци Уран а колко ще получиш след това.
Владо, кажи ся къде ще е тая демонстрация.

владимир димитров:
                  Pipilica  точно така, око да види ,Ампер клещи да измерят. :)   там обаче ме съмнява да са толкова красноречиви .Тук  в форума им е силата... Относно събитието ,ще предоставя информация на по късен етап.. В момента тече организация,имаме място в центъра срещу музея,вероятно там ...

Колега juliang  мога да ви кажа какво впечатлява най много инвеститорите, защото съм виждал такива на живо ;) Първото е че пламъкът на генератора ми има свойството на пламък от браун газ генератор ,но за разлика от него не съхранява водород ,а вода в резервоара си и вероятността от взрив е нулева ... Генератора ми е напълно безопасен ..а това е много важно и е една от причините Браун газ генераторите да не навлязат в бита на хората вече 30 години ...
 Kато прибавим компактността и сравнително ниската цена  която предлагам за изобретение без аналог...  Ефективността- няма да говоря,сами ще се убедите ..
Новите ми модели са с мощност до 2 Кw.... Да колеги правилно сте разбрали 50-2000W  входяща мощност;)
Няма какво толкова да се обяснява принципът,той е обяснен в заявлението за патент :)
Тях ги интересува работата която може да свърши уреда ..
Примерно отоплителния уред...-  мери се температура ,консумация,смята се ефективността и това е ...
Надявам се да съм бил полезен ...
Ще покажа тестове на генератора и отоплителя ...

С най добри пожелания към истинските фенове на науката, псевдо ортодоксалните наУчени нека и те живеят,само да не изкривяват много пространството, защото законите на природата не търпят корекции..

А и малко хумор ...
Аз  съм най тъпия Българин измислил двигател с вода ;))) Нали така !!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия