Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
nizo:
caduceus, питаш къде е проблема и защо има караници. Проблема при теб и Владо е един и същ ... липса на експериментални данни. При теб имаме един оптимизатор, който се води с неизвестни данни, а също се разбира, че не работел на всички коли.
Проблема при Владо е същия. Водата гори, но няма нито едно сравнение с друг нагревателен елемент. Аз му предложих да свари чаша вода в джезве, а той отказа. Ако свари, ще може да се сравни с микровълнова, бързовар, котлон и т.н. Например аз пробвах, че микровълнова на степен 800W, свари чаша вода за около 3мин. Сега и Владимир да свари 200ml вода и да видим, бие ли микровълновата или не. Толкова е просто.
GreenHulk:
Владо, между другото, устройството ако ти е патентовано, не виждам проблем да укажеш детайли.
Ако има патент, това не забранява ползване за лични цели. А както се разбра, има хора, които биха си купили, ако има практически използваемо устройство - било то двигател, или мощна печка на вода. В бизнеса се смята за важно да се отчита гледната точка на клиентите(и дори потенциалните такива)
Аtos:
--- Цитат на: владимир димитров в Февруари 23, 2015, 07:33:57 pm ---Останаха 8 устройства по 100$.
--- Край на цитат ---
Един, това не е реклама, несериозно е да се мисли така!
Поне аз не мога да разбера от тази реплика, как някой ме кара да си купя нещо ли?
И какво точно, че не разбрах?
Ksurnev:
Ако някой има желание да експериментира, може да го направи с ГХО за Електрон 714 заедно със захранващия блок, без каскадата, може да го изправи със селенов стълб, и да мушне жицата в чашата. Опасно си е, ако не се внимава. Може да се доработи лесно за да се регулура напрежението. Този номер го правихме твърде отдавна, но е непрактичен - не може да се насочва пламъка кадето ти трябва.
Поздрави
Михаил Кузмов:
Владимир ? Приемаш ли облог ? Визирам #359 nizo ! Аз ще покажа клип на електролиза, и работа на пламък ! Ти ще покажеш със същата, или подобна мощност, пламък който да свърши 10 пъти повече работа ! Визирам твърдението ти, че твоят епохален инвеншън, е 10 пъти по ефективен от електролизата !
Поздрави на феновете на огнените забавления !!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия