Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
burgas61:
Колега Владо Димитров,
От името на Бургаския клуб за свободна енергия,
ти благодарим за споделянето на проекта ти пред цялата аудитория на Мазето.net,
вярваме в твоята гениалност и винаги можеш да разчиташ на нас.
Благодарности :)
coke2k:
--- Цитат на: владимир димитров в Септември 10, 2014, 02:23:48 pm ---
Колега
От стотиците направени репликации, май само вие не можете да постигнете резултат. За това има анкета.. гласувате с не и толкова, а не както в случая да се опитвате да манипулирате общественото мнение.. (това не е нагревател,не е лампа..това е пламък(огън) ...
Стига с тази злоба и завист.. до никъде няма да стигнете...
Поздрави и успех...
P.S
Можеш ли да захраниш ДВГ с лампа или нагревател?
Нали?..за да преобразуваш получената от разширяването на газовете енергия в механична ти трябва огън...не лампа ...не нагревател....
--- Край на цитат ---
Колега - разбери, че не ти завиждам колкото и да ти се иска и не съм злобен колкото и да ти се иска и не виждам смисъл да се заяждам с теб. Всичко което съм писал ако обърнеш внимание е мое мнение и мои резултати и никъде не твърдя , че съм прав за разлика от теб. А това , че получавам много по добро горене от теб .... ако държиш ще ти пусна и видео специално за тебе, но няма смисъл това тук не е фейсбук да се хвалим. А и забравих да те попитам кои са тези стотици репликации? А и още нещо ще ти кажа за да видиш , че съм мислил малко върху твоя проект за да не си мислиш че само си говоря - сложи медна шина в чашата си (за плюса) и използвай острие от макетен нож плътно прилепнало по ръба на чашата , а ако сложиш и малко кислородна вода и може да получиш това което аз получавам , но дори и тогава няма ефективност.
Пак казвам не се заяждам- вече на теб как ти изглежда е съвсем друг въпрос
владимир димитров:
Колега...лесно е да повториш, трудно е да измислиш...
Като ви гледам резултатите, май и първото ви е трудно...Вчера направихте установката, днеска знаете повече от мене :) типична Българска черта,както и по рано изброените качества....още много неща не са ви ясни.. повярвайте ми...имам още какво да покажа ;)
Много колеги, имат работещи схеми....има вече и клипове....
Така че няма смисъл да снимате неуспехите си...
Поздрави...
coke2k:
Ами добре - сега и аз трябва да ти се разсърдя защото не ми вярваш.
Михаил Кузмов:
Темата вече е на път да се само-обрече ! Започнаха се разправии, кой по-по-най и нищо повече от шоу в чаена чаша !
Бъдете здрави !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия