Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (38/147) > >>

владимир димитров:
 Velektra Имах цял гараж(сервиз за електроника ) с техника ,после започнах да се занимавам с малък бизнес (търговиика) и се наложи да  освободя гаража и продам повечето неща ...Сега смятам да обзавеждам вилата с техника, но там текът други ремонти.. Затова набързо в кухнята докато не е видяла жената един клип и всичко се прибира :)))
Знам как се прави ...скоро и аз ще имам работно място...
Поздрави...

Velektra:
OK!
Успех!!!

Иван Димов:
   Не е лошо да се помисли за по-добър катализатор. С тази готварска сол се отделя хлор и хлороводород, което си е чиста киселина. Не е добре това да се отделя в атмосферата чрез комин. Щом може, по-добре ще е системата да е затворена. А като се сложи един магнит може да се получи вихър и тогава няма да ни трябва бъркачка. Чрез магнит може и повече енергия да се получи.

Михаил Кузмов:
edin ! Харесва ми това мислене !

e651:
Здравейте от мен, но докато ви чета постовете ме озари мисълта, че никой не изследва пламъка ами само начина за добиването на по-евтин такъв. Аз предполагам, че той и свойствата му са много по интересни. Как може да накара вещества от различен характер да се разпадат и да променят агрегатните си състояния. Може би пламъка на брауновия газ създава едно вътрешно трептене в молекулите със самонагаждаща се амплитуда и достига резонанс в който те се разпадат. Нещо като тенджера под налягане и микровълнова в един пламък.  Това свойство мен ме изумява, може би могат да се направят немислими неща след като пламъка се изследва. Все пак пламъка е пламък защото ние го възприемаме така, според мен може да е мощен резонатор.
П.п. някой опитвал ли е да "запали " електрическа искра с него, или да възбуди генератор.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия