Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (35/147) > >>

Михаил Кузмов:
Да да mi ! Не съм мислил в тази посока, относно случващото се ! Писал съм, не съм химик ! Сега ще напиша ! Не съм физик ! По химия се консултирам с PyroVeso, по физика с кого ли ? За сега с този документ http://tie.uni-ruse.bg/library/TOE1.pdf !
От тази гледна точка, може би ще получа отговор, от къде идва този извънреден заряд на енергия !
Относно меренето ! Понеже Владимир съобщава горене на пламъка с часове, ще си позволя да дам един съвет ! Относно добиване на представа, за вътрешната температура на пламъка ! Снабдете се с различна дебелина желязна, алуминиева, медна и др. тел ! Подайте в центъра на пламъка края на тела, така че 2-3 см. да стърчат навън ! Ако пламъка успее да стопи, и отдели част от тела на някой от металите, това е субективен знак, че вътрешната температура на пламъка е поне тази на топенето на съответният метал ! Разбира се, винаги можете да направите справка в мрежата, за температурата на топене на кой да е метал ! Вкарването на голямо парче желязо (както Владимир показа) не е удачно ! Разсейва се топлина ! Към всички други измервания, това ще прибави допълнителна информация за ефективността на процеса ! И най-важното ! Заслужава ли си да се работи по нататък !

vsl:
Имам въпрос. За какво ни е двойният грец? Браво на Владимир. Поздрави!

Михаил Кузмов:
Владимир ? Ако не говориш за друга схема, къде видя тази висока честота (справка #169) ??

владимир димитров:
Vsl Благодаря...целта е максимално изправяне,изглаждане,повишаване от части на напрежението.

Кузмов-дъгата е генератор на високочестотни хармоници, не може това да не ви е известно ..вече си мисля че темата умишлено се саботира..
Поздрави...

vsl:
 Благодаря. С какво направихте улея в порцелановата чаша? Вчера счупих две. Относно моторчето. Мойто е външно и чрез магнит. Както лабораторните. Имам идея вместо сол да се добави моторно масло. Това ще бъде първото което ще пробвам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия