Начало > Реални резултати от експериментите

Водата гори + схема

<< < (27/147) > >>

Аtos:
Димов,принципно съм съгласен с теорията ти,но не знаем дали тук има ГОРЕНЕ или е само светене,от преминаващият ток през йоните?
Катализаторите  NaCl или NaOH просто катализират йонизацията на електролита,нищо повече!
"Но при това горенето ни дава цялата си енергия..."
Къде е тая енергия?Кой я улови и измери(впрягайки я в работа)?
Катализаторът на Стефан Найденов действа химически,това вече няма общо с ел.ток и напрежения и е съвсем друга постановка!Там водата просто гори-драсваш и клечката и готово!

владимир димитров:
Димов, затова не става без дросела ...
Той разделя енергията ,която вкарваме в системата и енергията която отделя водата при горене ...
Знаем как реагира индуктивност на прав и променлив ток...
Ако сложим капацитет паралелно на водата резултата е плачебен..защото отдаваната енергия от водата е променливо напрежение и за нея кондензатора е с ниско  реактивно R и тя не може да се добави към входната.
Примерно...

Иван Димов:
   С други думи, входящата енергия е на пулсации. При моя опит преди време също бяха пулсации и то с доста "стръмно" начало. И за мен е ясно, че това е един вид електролиза във въздуха, т. е. йонизиран водород изскача от водата във въздуха и там изгаря (при мен с гръм и трясък) преди да успее да стигне до "минус-електрода". Аз съм се замислил да сложа и някакъв магнит за да се усили енергията още, но се опасявам от някакво лъчение, а нямам уреди за регистрация на рентген лъчи.

mi68:
Здравейте,
 В отг.46 темата теоретично не е добре. Имаме светлина и топлина. Една соларна лампа да се доближи и нещо да се измери.

владимир димитров:
Темата стана Кой е по-по най ,не знам дали е заради публиката или умишлено, но ако нямате какво да кажете,предложите,помогнете относно проекта ...............

Вече има много работещи схеми и ще стават все повече,не можете да спрете вълната .....битката вече е загубена..
Ще има и още изненади :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия