Начало > Реални резултати от експериментите
Водата гори + схема
Аtos:
--- Цитат на: владимир димитров в Септември 02, 2014, 07:43:29 pm ---Искате схемата на 100 ватовия пламък ама ще почакате :D имам и друга работа задължения и т.н..
Темата се следи от много хора повечето от тях заслужават да имат схемата и да знаят истината... това са единствените ми мотиви.
След това пускам всичко по чужди форуми и тубета..така че да не сънуват просо някои колеги тука ;D
П.П
Даването има мярка искането няма край...
--- Край на цитат ---
Аз не искам схема:)
Искам клипче с работещ воден двигател - отвън,без разрези и схеми,без да разкриваш "тайната" и те провъзгласявам за гений веднага:)
Аtos:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Септември 02, 2014, 06:47:44 pm ---Не ! Няма причина ! Това е сублимат от натрий, хлор, водород, кислород ! Въздуха е основно азот ! Ако пожелае PyroVeso да се изкаже, дали тази смес може да развие повече от 1000 градуса ?? Аз мисля че, другите съставки пречат на водорода и кислорода, да реагират с пълна сила ! Все пак не съм химик ! Ето един смешен клип ! Без схема за 30 сек. пак подобна работа !
--- Край на цитат ---
Мишо,под ЗАТВАРЯНЕ на системата имам в предвид и затваряне на целия цикъл с генерирането на нужния поддържащ ток:)
То е ясно иначе, че има всички нужни компоненти за горенето,в т.ч. и тока,който се подава...
владимир димитров:
За двигателя не говори, имаш схема работи. :D
Аtos:
Хайде сега и в рими взе да ми го докарваш:)
Тази схема,Владо,няма да работи,затова не бих се хабил....нищо лично.
Изгледах де-що клипове и схеми си публикувал в темата,да не би да съм пропуснал нещо?!
Повече от електрическа дъга, прекарана през флуид НЕ ВИДЯХ!
Това е обикновена йонизация на електролит,нищо повече.
Хората преди доста години са открили заваряването с ел.дъга, без значение дали във водна или въздушна среда!
Я помислете всички защо става със солена вода и не става с дестилирана?
Защото е слаб електролит - слабо се йонизира!!!Ако водата се разлагаше и гореше по този начин, нямаше да са нужни йонизиращи добавки!
Тук нямаме разграждане на водород и кислород!
Виж, ако темата беше "Може ли да се използва енергията от волтовата дъга?" - друга работа:)Въпреки,че загубите на енергия там са огромни.
Не го приемай лично, уважавам опитите ти (могат да те тласнат в различни посоки), но начинът за "горене" на водата не е това...
Михаил Кузмов:
Да, atos ! Разбрах ! По отворено понятие си имал в предвид ! Обаче ?? Какво правим с другите компоненти, които не се превръщат отново във вода ? Имам в предвид "катализатора" ! Защото, "голата вода" е дестилирана, но и в най обикновената чешмяна, има примеси, (карбонати) и др.! Като ги вкарваме в двигателя, какво става след време ?? Нали това е приложение на затвореният цикъл ? Ако трябва да си кажа мнението, то е че, Владимир не е помислил за това, и сега шикалкави !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия