Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Космология

<< < (101/103) > >>

ndm:
Тва много сложно дет ма питаш, но момента е много подходящ, не СЕ бях сетил, благодаря ти че ме подсети. Излизаш навън, поглеждаш към Луната и отбелязваш, че не баш триъгълника от пицата е с изправен централен ъгъл.

Аtos:
Абе...някой знае ли поне, като е плоска...колко е "дебела" ?

Радико:
Ами Атос преди време бях чел, че Колския сондаж е бил спрян защото започнали да се чуват от него вопли стенания и всекви такива. Което значи, че са били аха и да пропадне сондата в преизподнята. И го спрели сондажа и запечатали със бетон и чесън да не излезе некоя гад от него. Та там некаде ще е дебелината на земята. А тва вулканите били комините на казаните разбираш ли.

Bat_Vanko:
Атос, между 8 и 10 метра е първото подземно езеро. На 40 метра е второто. На около 240 м е петрола. А на 500 м излиза газ - което означава че сме излезнали от другата страна.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Октомври 25, 2020, 06:25:11 pm ---Ами Атос преди време бях чел, че Колския сондаж е бил спрян защото започнали да се чуват от него вопли стенания и всекви такива. Което значи, че са били аха и да пропадне сондата в преизподнята....
--- Край на цитат ---
Нищо подобно!
Това е разпространена партенка, но руснаците доказаха, че не е така.
Някакъв ентусиаст, живеещ на запад е сложил звук от някакъв игрален филм на ужасите (до колкото помня италиански)...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия