Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Космология

<< < (78/103) > >>

hyparh:

--- Цитат на: tobo1 в Юли 07, 2018, 03:58:12 pm ---Не трябва ли да са по-миниатюрни тролчетата?

--- Край на цитат ---

Зависи от каква дълбочина идва дадено същество. Великанската раса, както и различни гигантски животни, е по-вероятно да са на по-голяма дълбочина, където гравитацията отслабва значително (т.е. се намират по-близо до кривата на гравитационният мехур).
В самият гравитационен мехур (неговата "стена") е пълна безтегловност, като в същото време пространството е пренаситено с енергиен потенциал. До такава степен, че дадено същество може да се носи в желана посока или да мести предмети само със силата на мисълта.

tobo1:
hyparh, това което казваш, обяснява донякъде загадъчните приказни сюжети в които се говори, че след договори с хората троловете (малки човечета) са правели гигантски строежи за една единствена нощ, примерно крепости и градове (но ако не успеят са ги изоставяли недовършени ? ? ?).
За размерите на троловете съдя по исландските представи (там пазят цели местности за тях специално) и от нашите приказки.

hyparh:

--- Цитат на: alan в Юли 07, 2018, 04:24:38 pm ---   Аз го виждам не като трол, а като тролка
понеже носи бебе наследник вероятно, на което му се виждат уши, очи и нос.

--- Край на цитат ---

Ето го при увеличен контраст. На мен ми се вижда сякаш си е протегнало дясната ръка с разтворени пръсти насреща. Именно затова снимката ми заприлича на фейк (към какво ще си протяга ръката?). Поне на мен на такава поза ми прилича.

Радико:
Май се налага да припомня на някой хора този забравен но напълно документален клип:
https://www.vbox7.com/play:68a5c0a7&al=2&vid=7157519
Това петно на скалите в пещерата просто бледнее пред този клип.

Аtos:
Да, но прави разлика между статична снимка и такъв клип с размазано движение от ниска резолюция!

Има понякога "игра на Природата", ето две лично мои снимки на изсъхнало дърво:

Но снимката от пещерата не е фрагмент, а цяло тяло на същество с пълните му извивки и пропорции (т.е. няма липсващи или диспропорционални части), дори се вижда раздвоено копито в края на десния крак.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия