Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

генераторът на Руслан Кулабухов

<< < (153/170) > >>

Yoro:
А какво мислиш за това което писах?Щуро е.Нали?
Абсолютно съм сигурен, че е така както го описах.
Никой не обяснява как ни зарежда да речем една пържола.
Пишат, но небивалици.

edin:
Видял съм достатъчно чудеса с очите си и добре те разбирам. Най-харесвам щурите неща.

mi68:
Здравейте,
За мен енергията не е в устройството, а то просто я разделя. Става като кръстовище, Енергията влиза под 90 градуса движи се като ток на разместване, после ток на проводимост, после пак ток на разместване и излита. Тъй като ефира и Космоса са с огромни размери. Без външната среда или ефира трика не може се получи. Това е като климатика ако няма външен въздух трика липсва, вътре колкото и да си въртиш фреона, няма да има ефект.

EDM electronics:

--- Цитат на: dymelsoft в Март 01, 2016, 02:16:54 pm ---Ех, най-накрая смислени коментари в тази тема благодарение на X-name41.

--- Край на цитат ---

Защо най-накрая?
Други колеги представиха други теории за СЕ, като например параметричния усилвател, снемането на големия ток от трептящия кръг с големия Q-фактор и някаква необяснима за мен имплозия /разбирам го с простите си познания, като да има свойствата на черната дупка от космоса/, те не са ли смислени?
Явно има много и най-различни теории за СЕ и вероятно всички са смислени и верни.  :D

Yoro:
Защо най накрая ли?

Защото вече писах, че с много и различни генератори може да добиваме енергия от етера, но още нямаме варианта който ни върши действително и реално работа. :)
Моята магнитна въртеляга работи, но с всичките тези батерии и инвертори..
А ако някой го е направил и си трае.Това е друга тема.
Нали?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия